Home / home / Venus retrograd in Gemeni 2020

Venus retrograd in Gemeni 2020

VENUS RETROGRAD in GEMENI mai – iunie 2020

Venus retrogradeaza pentru o perioada de 6 saptamani aproximativ o data la 19 luni. Ultima oara a fost in miscare aparent inversa in octombrie – noiembrie 2018. Urmatoarea retrogradare este intre 13 mai si 25 iunie 2020, in semnul Gemenilor.

Fiecare planeta in tranzit in miscare retrograda vine sa revizuiasca ceva, sa scoata la lumina, sa arate noi perspective, sa ne puna intrebari despre acel principiu de care este responsabila, in maniera semnului pe care il traverseaza. De exemplu Mercur aduce alte puncte de vedere legate de rationament si modul de a gandi, ne face sa descoperim noi idei si informatii, sa gasim noi preocupari si interese, sa revizuim modul in care comunicam si gandim. Insa toate acestea privite din perspectiva zodiei in care se afla.

Venus retrograd

Venus este responsabila cu sociabilitatea, relatia cu ceilalti, afectivitatea, sentimentele, frumusetea, armonia, ceea ce dorim si iubim, lucrurile sau persoanele de care suntem atrasi, estetica, arta, activitatile creative, satisfacerea placerilor, confortul fizic si material, valoarea, resursele, banii si prosperitatea. Ca urmare perioada in care Venus retrogradeaza este una de reevaluare a dorintelor si lucrurilor care ne plac, ne incanta si ne fac viata mai frumoasa, a chestiunilor care ne aduc beneficii si castiguri, ne implinesc si ne aduc o multumire reala, concreta. Este o perioada de revizuire a modului in care socializam si ne raportam la ceilalti, a asocierilor si contractelor, a ceea ce simtim fata de altii, a relatiilor in general, a iubirii pe care o oferim si o primim. Venus retrograd mai aduce si reconsiderarea sistemului de valori, a ceea ce pretuim, este avantajos, folositor si profitabil. In acelasi timp este o perioada de analizare a potentialului pe care il detinem, obiecte, bunuri, bani, aptitudini, talente artistice si diferite calitati, de verificare a ceea ce avem in dotare si putem utiliza.

In miscare retrograda Venus vine la pachet cu asemenea intrebari de natura personala. Ne face sa vedem lucrurile si in alt fel, ne arata ce altceva ar mai fi in afara de ce cunoastem, ce facem si cum suntem deja. Merge pe interior, acolo de unde pleaca toate aceste chestiuni, pentru ca dorintele si nevoile noastre sa fie regandite. Venus retrograd este o perioada de stat de vorba cu noi insine despre tot ce inseamna atractie, dorinta, sentiment, armonie, relatii, implinire materiala si castig. Este favorabila in principal pentru examinarea a ceea ce exista in prezent, pentru deschiderea noastra si catre alte abordari sau modalitati de exprimare, dar si pentru incheieri sau finalizari acolo unde este cazul. In acest interval de timp doar primim indicatii despre cum ar mai putea fi si altfel, nu ne si aduce in cale ceva clar si durabil. Orice noutate care ar putea sa apara de natura afectiva, sentimentala sau financiara, este mai degraba temporara, de scurta durata, instabila, nerezistenta. Ca urmare investitiile, proiectele, relatiile sau asocierile incepute in perioada de retrogradare a lui Venus pot prezenta un risc de pierdere, suferinta, nereusita sau anulare ulterioara.

Venus in Gemeni

In 2020, cat timp se misca aparent in directie inversa, Venus se afla pe tot parcursul celor 6 saptamani in zodia Gemenilor. In consecinta impune faptul ca dorintele, placerile, sentimentele, creativitatea, iubirea, arta, confortul, valoarea si resursele, sunt de reevaluat si reconsiderat din perspectiva acestui semn.

In mod natural Venus in Gemeni preia caracterul activ, social, flexibil si progresist al acestui semn, manifestandu-l prin propria natura. Indiferent daca se afla natal sau in tranzit, indica un mod direct de abordare care implica ratiune, comunicare, gesturi, miscare, adaptabilitate si diversitate. Retelele de socializare si comertul in general sunt unele dintre exemple. Gemenii ca tip de actiune reprezinta trecerea prin filtrul ratiunii, schimbarea, cercetarea a ce ar putea sa fie mai bun din punct de vedere social si al cunoasterii. Aici se intampla lucrurile care duc la pasul urmator din punct de vedere al interactiunii cu lumea. Venus in Gemeni se indragosteste tot timpul de cate cineva, este mereu incantat de altceva sau altcineva, in cautarea permanenta a unor noi posibilitati de implinire a dorintelor, gasirea de noi persoane, relatii sau activitati care sa fie pe plac. Gusturile nu sunt aceleasi intotdeauna, arta si moda au nevoie de o improspatare, lucrurile necesita o infrumusetare, iar relatiile cer o imbunatatire continua. Exprima sentimentele foarte usor, stapaneste arta conversatiei si asociaza distractiile cu vorbitul, discutiile, cititul, educatia si informarea. Castigul urmarit este de natura intelectuala, jocurile de cuvinte sunt incitante, informatiile si ideile sunt atragatoare. Are nevoie de libertate, de joaca si de varietate, iar ca urmare exista posibilitatea a doua sau mai multe relatii, surse de venit sau activitati de creatie in acelasi timp. Povestile de dragoste sunt tentante in teorie deoarece produc o placere mentala, dar sunt puse mai rar in practica. Venus in Gemeni trece usor de la o persoana la alta si este asociat cu flirtul, jocurile adolescentine si superficialitatea. Totusi, relatiile, iubirea, asocierile si contractele pot deveni serioase daca exista ceva acolo care sa satisfaca permanent curiozitatea, nevoia de dialog, noutate si mobilitate.

Venus retrograd in Gemeni

Ca urmare, dintr-un anumit punct de vedere Venus retrograd se asorteaza cu Gemenii. Acolo unde chestiuni legate de sentimente, dorinte, confort, placeri, castig si bani stagneaza, sunt intrate in rutina si obisnuinta, acolo unde exista blocaje, situatii incepute si neterminate, pierdute pe parcurs sau intepenite intr-un loc, lucrurile se pot clarifica si imbunatati. Venus retrograd in Gemeni ne deschide catre dialog si negociere, catre discutii si replici pasnice, impacari in relatii sau asocieri, desfiintari de uniuni sau colaborari. Nu se poate prevedea daca rezultatul final este unul pozitiv sau negativ, dar in mod cert lucrurile evolueaza cumva, deoarece orice miscare de iesire din rutina sau plictiseala reprezinta un progres. Avem ocazia sa ne reconectam cu cineva din trecut, sa ne declaram sentimentele, sa aducem un stimul nou, un suflu tineresc, sa dansam, sa ne jucam, sa imbunatatim toate relatiile in general. In cazul in care lucrurile ar fi trebuit demult incheiate dar tot taraganau, acum se iveste sansa pentru a ne putea rupe definitiv de ceea ce nu ne mai satisface, atat afectiv, cat si din punct de vedere material. La fel, sursele de venituri care sunt epuizate necesita a fi evaluate in mod corect. Daca nu se mai pot obtine castigurile asteptate, cel mai probabil ni se va oferi oportunitatea sa intoarcem foaia, sa punem punct unei etape din viata noastra si sa gasim noi moduri de a obtine beneficii, stabilitate economica si financiara. Venus retrograd in Gemeni ne aduce o deschidere spre activitati creative bazate pe ingeniozitate si indemanare, ne indica noi teorii nu doar despre relationare, dar si despre vanzari, comert, miscarea si schimbul bunurilor. In general putem capata noi idei despre cum sa ne folosim abilitatile in mod productiv, profitabil si cu succes.

Pe de alta parte este posibil ca in anumite situatii sa nu intelegem ca indemnurile primite se refera la ce ne place deja, ceea ce detinem si este deja existent, nu si la ceea ce apare pe parcurs. Se poate ca atunci cand Venus retrograd in Gemeni ne sopteste sa facem o schimbare si sa cautam ceva diferit, sa ne indreptam spre o noua persoana, relatie sau activitate care sa incite, sa incante si sa para ca se potriveste mai bine. Pot avea loc situatii in care sa avem impresia ca suntem indragostiti de cineva, atrasi in acelasi timp spre multiple si diverse obiecte, persoane, relatii sau activitati, ne putem pomeni cu declaratii de iubire de unde nu ne asteptam, putem sa cheltuim pe niste lucruri care nu-si au rostul sau sa ne lansam in tot felul de investitii sau achizitii neprofitabile. Insa noutatile ar trebui luate ca pe posibilitati, teorii, idei de cum s-ar putea face lucrurile si mai bine, atat pe plan afectiv, cat si material. In general perioada de retrogradare a lui Venus este neclara, deoarece este un timp al cantaririi, evaluarii, compararii si cautarii acelor lucruri, persoane sau proiecte care sa ne faca placere si sa ne multumeasca. In acest interval ne putem trezi ca nu mai stim ce vrem, nu ne mai atrag aceleasi lucruri sau relatii, nimic nu ne satisface, iubirea nu mai e ce-a fost si nici banii nu mai vin asa cum ne-am dori. Drept urmare orice ar aparea nou de natura afectiva, sentimentala, romantica sau financiara, ar trebui luat ca un experiment, o distractie temporara, un flirt, o experienta din care sa invatam ce ne-ar face placere de fapt, cum sa ne satisfacem poftele, care ne sunt valorile, care ne este potentialul si ce facem cu resursele de care dispunem.

Venus in Gemeni cuadratura Neptun in Pesti

In 2020 Venus in Gemeni face un aspect tensionat cu Neptun in Pesti, atat in miscare directa, cat si retrograda. In mod normal acest aspect are loc pentru cateva zile de doua ori pe an, dar acum, datorita retrogradarii, are loc de-a lungul a cateva saptamani, fapt care mareste anumite riscuri. Neptun este planeta care elimina limitele fizice si tot ce este material, elibereaza spiritul si realizeaza uniunea cu Universalul. Atunci cand intra in contact cu o alta planeta lucrurile sunt privite separat din cele doua perspective, materie si spirit. La cuadratura, asa cum este cazul acum, se preiau in mod fortat aceste tipare, asa incat pe de o parte ce exista in realitate are tendinta sa dispara in neant, sa se dizolve si sa nu mai existe, sa nu mai ramana nici urma. Iar pe de cealalta parte au loc o serie de senzatii care nu sunt bazate pe nimic concret, posibil irationale, lipsite de realism, insa profund spirituale, inaltatoare, dincolo de puterea de intelegere obisnuita. Ca urmare, in tot ce este legat de sentimente, iubire, dorinte, relatii, placeri, creativitate, valori, confort, castiguri sau profit, avem tendinta sa includem perceptii de natura spirituala si divina, insa probabilitatea este destul de mare ca ceea ce simtim sa nu fie real, ci doar o confuzie, o iluzie. In acelasi timp ceea ce avem deja poate sa fie eliminat si distrus, dus pentru totdeauna. Se poate sa pierdem ce aveam deja, ce ne era in posesie, la care tinem, ne place, il dorim si iubim.

In general Neptun vine la pachet cu tot felul de perceptii, chestiuni ambigue, neclaritati si confuzii, aducand intamplari ciudate si fascinante, insa nerealiste. Cu Neptun implicat in chestiuni de Venus, exista o mare probabilitate ca imaginea sa fie distorsionata si sa ne fure peisajul in chestiuni romantice, afective, sentimentale sau financiare. Suntem atrasi spre tot felul de fantezii, imaginatia ne scoate in afara timpului si spatiului, avem impresia ca am gasit ce cautam de o viata, traim povesti nemuritoare, plutim in nori, visam cu ochii deschisi, suntem influentabili, sedusi foarte usor, dar si noi putem sa ii ademenim pe altii in tot felul de scheme. Totul este fermecator si deosebit de atractiv, sentimentele au tendinta sa fie pure, sublime si inaltatoare, simtul artistic este deosebit de puternic, creativitatea este marita, relatiile capata o nuanta de predestinare, avem senzatia ca am gasit sufletul pereche, orice intalnire pare karmica si suntem impresionati de orice persoana, relatie sau activitate ce implica spiritualitate, credinta, religie, binefacere sau intrajutorare. Ne dorim chiar, sa ne sacrificam, vrem sa salvam acea persoana sau specie, ne implicam de buna voie intr-un proiect umanitar, ne pierdem cu totul intr-un loc pe care il credem ideal. Totusi, singurele lucruri reale raman inspiratia, un spirit vizionar si o capacitate deosebita de creatie artistica.

Atat Venus in miscare retrograda, cat si aspectul ei cu Neptun, indica faptul ca temporar tentatia de a da curs unor noi proiecte, relatii, asocieri sau contracte care sa se dovedeasca mai tarziu a fi nici pe plac si nici reale, este destul de mare. Mai exista si posibilitatea unor tradari, scandaluri publice de natura sentimentala, relatii cu caracter secret, situatii care sa genereze vulnerabilitate sau sa implice victimizare, fraude, smecherii, castiguri necinstite sau oferte mincinoase. Tendinta generala este de idealism si impresionabilitate, dar si de a face uz de farmec pentru a obtine o multumire sau un castig. Acest lucru este intarit si de faptul ca ambele semne implicate sunt mutabile, duble, schimbatoare si se adapteaza din mers. Gemenii joaca rolul in functie de situatie, se adreseaza laturii rationale si au capacitatea de a vinde orice, oricui, iar Pestii conving cu basme frumoase, pline de vraja si magie, care tintesc emotionalul si merg direct la suflet. Asa ca pot avea loc inselatorii din credulitate, nu numai amagiri in mod voit, existand sansa sa vedem lucrurile cu totul altfel decat sunt. Posibilitatea vanzarii de iluzii este subliniata si de faptul ca pe tot parcursul perioadei lui Venus retrograd, Marte se afla in Pesti iar Soarele si Mercur tranziteaza Gemenii o buna perioada de timp. Cu alte cuvinte urmarim sa ne implinim dorintele si sa obtinem ce credem ca avem nevoie afectiv, fizic sau material, prin lansarea de intentii fara substanta, strategii subtile, actiuni care stimuleaza imaginatia, provoaca reactii emotionale si atrag spre ceva insuficient de bine definit.

Alte considerente

In aceasta perioada, din aprilie in august 2020, mai au loc anumite evenimente, unele neavand o legatura directa cu Venus, dar care pot sa creeze oportunitati sau dificultati, dupa cum urmeaza:

Neptun incepe sa retrogradeze in Pesti cand Venus reintra in mers direct, lucru care in teorie ar putea sa aduca momente de constientizare a realitatii si de inlaturare a cetii, iluziilor si confuziilor. Practic, in chestiuni ce tin de sentimente, relatii si finante aceasta posibilitate este mult redusa, deoarece se mentine aspectul de cuadratura cu Venus.

Saturn incepe sa retrogradeze in Varsator in acelasi timp cu Venus. Saturn este planeta care ajuta la constructii stabile in timp si crearea unei structuri, impune seriozitate, maturitate si pragmatism. Retrograd, el aduce lectii de invatat si revizuirea unor teorii, conexiuni sau idei. Mai mult, verifica si testeaza rezistenta a ceea ce exista deja. Ca urmare este mai potrivit pentru consolidarea sau terminarea unor relatii, proiecte sau contracte prezente, defavorizand noutatea, inceputul a ceva durabil, succesul concret sau asumarea de responsabilitati.

Jupiter incepe sa retrogradeze in Capricorn tot in acelasi timp cu Venus. Jupiter este planeta care ajuta la progres, marire si perfectionare. Retrograd, el aduce revizuirea principiilor, judecatii, legilor si modului de crestere. Este o perioada potrivita pentru stabilirea a ceea ce este corect si drept, gasirea acelor lucruri care se pot imbunatati si dezvolta ulterior. Ca urmare este favorabil mai degraba pentru cercetari si experimente in general, decat pentru evolutie propriu-zisa sau actiuni, activitati, asocieri sau relatii in acord cu moralitatea, etica si standardele inalte.

Jupiter si Neptun, impreuna guvernatori ai zodiei Pesti, fac in 2020 un aspect benefic, de sextil. Acesta se activeaza pentru a doua oara din an, la inceputul lunii iulie, pastrand aceasta influenta timp de patru luni. Rezultatul este cel mai inalt grad de idealism, un spirit de sacrificiu exagerat, renuntari, abandonari si dizolvari ale unor situatii concrete. In plus, in iulie aspectul perfect este in aceeasi zi cu ultima cuadratura dintre Venus si Neptun. Ca urmare pe langa posibilitatile de a ne pierde in fantasme si iluzii, de a fi inselati de aparente si de a ajunge in situatia de victima, mai exista si cea de anulare si disparitie reala a unor relatii, resurse, asocieri sau contracte.

Nodurile Lunii schimba axa Rac – Capricorn cu Gemeni – Sagetator la inceputul lunii iunie. Gemenii si Sagetatorul au un caracter de progres, indicand nevoia de analiza a ce avem deja si de planificare a pasului urmator, in vederea unei imbunatatiri. Ambele semne cauta noi oportunitati de crestere si evolutie. Nodul Sud in Sagetator impune corectii la nivel de perspectiva, cum am vrea sa ne fie viitorul, ce a mai ramas de cucerit si ce putem sa dezvoltam mai departe, iar Nodul Nord in Gemeni aduce sanse reale de intelegere si aflare a posibilitatilor existente, a ceea ce se afla deja la indemana si in apropiere. Ca urmare, cel putin in iunie si iulie, este favorabila atitudinea specifica Gemenilor, de folosire a rationamentului, dorinta de cunoastere, dialog, joaca, diversitate, miscare si adaptabilitate inclusiv in chestiuni ce tin de afectivitate, relatii, castiguri sau profit.

Date si perioade

Venus a intrat in semnul Gemenilor pe data de 3 aprilie si iese definitiv pe 7 august 2020, iar retrogradarea are loc de la gradul 21 la 5 Gemeni, intre 13 mai si 25 iunie 2020. Un fapt interesant este ca Venus are un anumit tipar dupa care se misca invers, avand tendinta sa repete acest lucru pe anumite grade sau portiuni din zodiac, de-a lungul a cateva decenii. De exemplu, tiparul din 2020 este foarte asemanator cu cel din 2012. Atunci Venus a tranzitat Gemenii intre 3 aprilie si 7 august 2012, retrogradand de la gradul 23 la 7 Gemeni, intre 15 mai si 27 iunie 2012. Ca urmare in 2020 pot avea loc evenimente similare cu cele de atunci, cu mentiunea ca spre deosebire de acum, in 2012 aspectul lui Venus cu Neptun a avut loc o singura data pe o perioada scurta, de cateva zile. In 2020, perioada fiind mai lunga, neclaritatile pot fi mai dificil de gestionat.

Teoretic cuadratura dintre Venus in Gemeni si Neptun in Pesti s-a activat in momentul intrarii lui Venus in zodia Gemenilor, asa ca intreaga perioada dintre 3 aprilie si 7 august 2020 poate fi supusa influentelor date de acest aspect. In acest interval retrogradeaza  ambele, atat Venus, cat si Neptun, asa incat aspectul exact se produce de trei ori. Cel mai puternic se simte intre 26 aprilie si 27 mai, intre 24 iulie si 31 iulie, cu zile de varf pe 4 mai, 21 mai si 27 iulie 2020.

In plus, intre 11 si 14 mai 2020 au loc cinci evenimente: Venus, Jupiter si Saturn retrogradeaza, Mercur intra in Gemeni si Marte in Pesti, impunand o atentie sporita in acest interval, plus/minus cateva zile. Si Luna Noua din 22 mai 2020, datorita cuadraturii lui Neptun cu Mercur si Venus, poate prezenta un risc de confuzie, neintelegere si neclaritate in gandire, in relatia cu ceilalti, in interpretarea cuvintelor, semnalelor si senzatiilor pe care le avem. Mercur, guvernator de Gemeni, din 28 mai in 4 august 2020 tranziteaza Racul, crescand tendinta de a lua decizii rationale pe baze emotionale. In acest interval de timp retrogradeaza si el in iunie si iulie, facand greoaie intelegerea, relationarea, socializarea si comunicarea, dar permitand constientizari si o mai buna functionare a intuitiei. Marte, responsabil cu indeplinirea dorintelor, in iunie face si el un aspect tensionat cu Venus, dar se asociaza si cu Neptun intr-o conjunctie, amplificand visarea si proiectiile. In ceea ce priveste eclipsele din vara 2020, cea de Luna din 5 iunie face o opozitie la Venus, indicand dificultati de natura emotionala si sentimentala. La final, ultimul aspect pe care Venus il face inainte sa iasa din Gemeni este o conjunctie cu Nodul Nord pe data de 4 august, aducand o concluzie legata de ce ne place, iubim si alegem sa pastram in viata noastra din punct de vedere afectiv, relational si financiar, ce si cine pleaca, ramane sau merge mai departe.

Grafic:

– 3 aprilie 2020 Venus intra in Gemeni

– 26 aprilie 2020 Se activeaza Venus cuadratura Neptun (I)

– 4 mai 2020 Aspect exact (1) Venus direct cuadratura Neptun direct

– 11 mai 2020 Saturn retrogradeaza

– 12 mai 2020 Mercur intra in Gemeni

– 13 mai 2020 Venus retrogradeaza

– 13 mai 2020 Marte intra in Pesti

– 14 mai 2020 Jupiter retrogradeaza

– 21 mai 2020 Aspect exact (2) Venus retrograd cuadratura Neptun direct

– 22 mai 2020 Luna Noua in Gemeni cu Mercur conjunctie Venus retrograd

– 27 mai 2020 Se dezactiveaza Venus cuadratura Neptun (I)

– 28 mai 2020 Mercur iese din Gemeni si intra in Rac

– 3 iunie 2020 Aspect exact Venus in Gemeni cuadratura Marte in Pesti

– 4 iunie 2020 Nodul Nord intra in Gemeni

– 5 iunie 2020 Eclipsa de Luna opozitie Venus retrograd

– 18 iunie 2020 Mercur retrogradeaza in Rac

– 23 iunie Neptun retrogradeaza

– 25 iunie 2020 Venus reintra in miscare directa

– 28 iunie 2020 Marte iese din Pesti

– 1 iulie 2020 Se activeaza Jupiter sextil Neptun

– 12 iulie 2020 Mercur reintra in miscare directa in Rac

– 24 iulie 2020 Se activeaza Venus cuadratura Neptun (II)

– 27 iulie 2020 Aspect exact (3) Venus direct cuadratura Neptun retrograd

– 27 iulie Aspect exact Jupiter sextil Neptun

– 31 iulie 2020 Se dezactiveaza Venus cuadratura Neptun (II)

– 4 august 2020 Venus conjunctie Nodul Nord

– 5 august 2020 Mercur iese din Rac

– 7 august 2020 Venus iese din Gemeni

Concluzii

Perioada aprilie-august 2020 este favorabila reevaluarii si reconsiderarii chestiunilor legate de sociabilitate, relatii de toate tipurile, legaturi romantice, asocieri, uniuni, parteneriate, contracte, dorinte, placeri, sentimente, iubire, frumusete, armonie, estetica, arta, creativitate, confort fizic si material, posesiuni, valori, potential, aptitudini, talente, resurse in general, bani, castig, profit, economie si finante. La finalul acestei perioade cel mai probabil vom sti mult mai bine care ne sunt dorintele, ce ne face placere, ce ne atrage, ne multumeste fizic, ne implineste concret, ne aduce un castig, ne satisface din punct de vedere afectiv, sentimental, creativ, relational, material si financiar.

Sunt incurajate gandirea rationala, ideile si teoriile cu privire la satisfacerea necesitatilor fizice si materiale. Ele reprezinta oportunitati pentru a fi folosite la dialog, clarificare, negociere si ajungere la un consens in relatii, proiecte sau activitati existente deja, dar care stagneaza sau sunt neduse la bun sfarsit. Mai sunt avantajate activitatile creative, artistice si spirituale. Munca de voluntariat, proiectele caritabile sau de binefacere pot aduce satisfactii de natura emotionala, insa necesita o analiza rationala a resurselor folosite pentru a evita sacrificiile inutile si consumul nepractic de timp, energie sau bani.

Noutatile, noile relatii, oferte de investitii sau asociere, au un caracter temporar si pot fi folosite pentru a trai o anumita experienta, a capata o noua perspectiva si a invata ceva de acolo. Ele sunt nepotrivite pentru construirea unei situatii stabile si de durata, deoarece datorita confuziilor si perceptiilor gresite exista riscul ca ulterior, in decurs de cateva saptamani, luni sau ani, sa aiba loc dezamagiri, suferinte sau pierderi.

Zodiile care ar trebui sa acorde o mai mare importanta: Taur, Gemeni, Balanta si Pesti, dar si celelalte semne mutabile, Fecioara si Sagetatorul.

Intreaga perioada de la sfarsitul lui aprilie pana la inceputul lunii august poate aduce evenimente deosebite, insa intervalele care necesita un plus de atentie sunt: 26 aprilie – 28 iunie, 1 iulie – 31 iulie, 4 – 7 august 2020.

Zile care necesita atentie marita, plus/minus o zi, doua: 4, 11, 12, 13, 14, 21, 22 mai; 3, 4, 5, 23, 25 iunie; 27 iulie; 4, 7 august 2020.

Domeniile de viata:

– in care suntem incurajati sa reevaluam ce exista deja, ne place, dorim si iubim, sa infrumusetam lucrurile pe care le detinem, sa imbunatatim imaginea, sa ne crestem valoarea, sa verificam functionalitatea, sa reparam relatii prezente, sa renegociem contracte, sa revizuim resurse, posesiuni si abilitati, sa reconsideram parteneriate si asocieri existente;

– in care lucrurile ce tin de sentimente, estetica, valori, finante, relatii, uniuni, pot fi dizolvate;

– in care pot aparea persoane sau chestiuni din trecut, pentru a putea fi incheiate si finalizate;

– in care pot aparea persoane sau chestiuni noi, pentru a putea invata mai bine lucruri despre noi insine, ce ne face placere, dorim si iubim;

– in care lucrurile noi, persoane, relatii, colaborari, proiecte, investitii si orice oferte promitatoare de bucurie, multumire si castig, pot fi sursa unor inselatorii, dezamagiri, deziluzii sau suferinte ulterioare,

in functie de zodia natala sau Ascendent, sunt urmatoarele:

BERBEC – relatiile cu cei din jur, prieteni apropiati, anturaj, rude si vecini, castiguri din comunicare, mijloace de informare, publicitate, inscrisuri, tranzactii, comert, miscari si schimburi de bunuri sau idei

TAUR – bani, posesiuni, valoarea proprie, stima de sine, acumularea materiala, stabilizarea financiara, obtinerea veniturilor, investitii, achizitii, resurse proprii, valorificarea talentelor native, satisfacerea necesitatilor fizice si confortul personal

GEMENI – sociabilitate, infatisare, imagine personala, toate relatiile in general, personale, sociale sau profesionale, placeri si dorinte proprii, intalniri romantice, legaturi sentimentale, castiguri din propria aparitie

RAC – relatii secrete, legaturi mai putin aflate la vedere, placeri si dorinte ascunse, proiecte de intrajutorare, castiguri din proiecte de cercetare, activitati confidentiale, psihologice, religioase, spirituale sau oculte

LEU – relatii sociale, cunostinte, colectivitate, asociatii, organizatii, corporatii, proiecte caritabile si umanitare, aprecierea si iubirea primita, popularitate, castiguri din afaceri la scara larga si servicii pentru populatie

FECIOARA – relatia cu superiorii, autoritati si persoane de rang inalt, legaturi si activitati profesionale, imaginea in societate, castiguri din cariera, statut social, renume, aparitii in public, proiecte guvernamentale

BALANTA – relatii la distanta, parteneri din strainatate, legaturi, proiecte sau activitati pe internet, castiguri in actiuni si chestiuni juridice, din invatamant, turism, activitati spirituale sau religioase

SCORPION – relatii bazate pe apropiere fizica sau emotionala intensa, placeri, dorinte si legaturi intime sau de suflet, imprumuturi, resurse externe, bani la comun, castiguri din mosteniri, partaje, ocult sau psihologie

SAGETATOR – relatii personale, contactul direct cu ceilalti, casnicie, cuplu, parteneriate de durata, uniuni, asocieri, negocieri, aplanari de conflicte, castiguri din colaborari, contracte, lucrul cu publicul, de la om la om

CAPRICORN – relatii si proiecte profesionale, legaturi colegiale, imbunatatirea conditiilor de munca si trai, salariu, remuneratie, castiguri din serviciu, munca si eforturi fizice, activitati prestate in favoarea altora

VARSATOR – relatii romantice si sentimentale, legatura cu tinerii sau copii, activitati placute, relaxante si distractive, proiecte in timpul liber, hobbyuri, castiguri din arta, creativitate, educatie sau sport

PESTI – relatiile cu familia, parintii, persoane din copilarie sau trecut, legaturi profund sufletesti, infrumusetarea caminului, imbunatatirea confortului locativ, proiecte casnice, castiguri din activitati imobiliare

Va urez un Venus retrograd in Gemeni cat mai rational! 🙂