Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător septembrie 2018

Vărsător septembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, calatorii, tensiuni in camin, familie sau cu strainatatea

 

Pe 3 poti imbunatati spiritul de colaborare, relatia de cuplu sau cu strainatatea, castigurile din contracte, asocieri, educatie sau calatorii. Incepand de pe 6 poti deveni mai matur, practic si strict in privinta sacrificiilor, a eliminarii dependentelor si tendintelor negative. Pe plan mental din 6 pana pe 22 te preocupa mai mult depasirea crizelor, gasirea unor noi resurse si descoperirea informatiilor, iar de atunci incolo esti interesat de evolutia personala si profesionala, studii, strainatate si calatorii. Pe 7 poti avea sansa de a pune bazele unor planuri prin care sa obtii linistea sufleteasca, sa elimini dependentele, sa gasesti noi resurse si sa depasesti situatiile de criza. Tot pe 7, cat si pe 14, poti afla anumite informatii si poti vedea mai bine realitatea cu privire la relatiile intime, surse externe de venituri, bani sau bunuri la comun. Pe 8, 23 si 26 ai grija la blocaje in examene, calatorii sau relatia cu strainatatea, dezvaluiri de secrete, procese si actiuni confidentiale, mai putin morale sau legale.

Sentimental si financiar, din 9, pana la sfarsitul lui octombrie ti se imbunatateste imaginea publica, iti poti crea o anumita faima si pot creste veniturile din profesie. Pe 12 ai grija la tensiuni in camin si familie, cu colegii, sefii sau autoritatile, insa pe 13 poti lua hotarari ce tin de relatiile profesionale si beneficiile din cariera, cu efect pe termen lung.

De pe 11, doua luni esti foarte activ, harnic si plin de energie. Incearca sa fii calm si atent, mai putin impulsiv sau agresiv. Toata luna, sau cel putin pana pe 19, ai grija la incidente din graba, neatentie, agitatie si impulsivitate, neplaceri in camin sau tensiuni in familie. In plus, in jur de 22 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de propria identitate, comportament, infatisare, modul in care privesti viata si esti perceput de catre ceilalti.

In schimb, in prima jumatate a lunii si in special pe 11, 12 si 16 poti face o schimbare si poti gasi noi idei sau solutii favorabile ce tin de cariera, aspiratiile tale, statutul social, puterea psihica, regenerarea emotionala si financiara, eliberarea de frici sau tendinte negative. Ziua de 21 este favorabila investigatiilor, cercetarilor si descoperirii de noi informatii. Din 23, pentru o luna te implici efectiv in completarea educatiei tale, perfectionare, turism, calatorii la distanta si actiuni legale. Zilele de 24 si 28 iti sunt benefice pentru actiunile de autodepasire si progres, chestiuni legale, examene, studii si calatorii la distanta.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada, sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, si ca sa-ti largesti orizonturile prin studii sau calatorii!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.