Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător septembrie 2017

Vărsător septembrie 2017

HOROSCOP VARSATOR SEPTEMBRIE 2017

Atentie la cheltuieli, despartiri, pierderi si tensiuni cu prietenii

Pe 2 poti gasi o noua cale de a relationa cu ceilalti, in special cu partenerul si colaboratorii. Pe 3 evita discutiile in contradictoriu, cel putin in cuplu. Din 5 pana pe 10 inca mai poti sa iti schimbi atitudinea fata de partener. In data de 5 atentie la cheltuieli si rabufniri emotionale. Tot din 5 devii mai suspicios, ambitios si incrancenat. Pe 9 poti lua decizii importante pentru a depasi situatiile de criza.

Din 10, toata luna te preocupa regenerarea psihica si financiara. Pe 13 poti obtine beneficii din colaborari si parteneriate de afaceri. Pe 14 ai insa grija la blocaje financiare si tensiuni cu prietenii. Pe 15 poti castiga din asocieri, cercetare, actiuni legale si relatia cu strainatatea. Pe 16 atentie la dezvaluiri de secrete si momente de criza afectiva. Pe 18 poti avea surprize legate de rude, anturaj si partener.

Pe 20 atentie la investitii neverificate si cheltuieli. Incepand din 20, aproape o luna esti mai pasional in dragoste si poti obtine venituri suplimentare din imprumuturi, mosteniri sau partaje. Din 22, pentru o luna te implici mai mult in completarea educatiei tale, dezvoltarea personala si calatorii. Pe 24 ai grija la blocaje financiare, iar pe 25 la informatii ascunse si tensiuni cu prietenii. Pe 28 atentie la la probleme legate de educatie si calatorii. Din 28 incolo poti gasi solutii drastice de renuntare la tendintele si obiceiurile negative, iar din 30 te preocupa mai mult cercetarea, filosofia, religia, strainatatea si depasirea orizonturilor. Tot pe 30 atentie la pierderi financiare si deziluzii legate de bani.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi activitati ce iti pot aduce venituri suplimentare, si noi modalitati de a face fata crizelor din ultima perioada. Gaseste-ti echilibrul interior!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.