Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător octombrie 2019

Vărsător octombrie 2019

HOROSCOP VARSATOR OCTOMBRIE 2019

Tendinte generale: In octombrie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre principii si extinderea orizonturilor, si succesul social si profesional.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de educatie, studii, perfectionare, drumuri lungi, calatorii si legaturi spirituale, la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. Incepand din 4, pentru o luna si jumatate ai calea deschisa pentru actiuni si initiative referitor la aceste lucruri. In primele zile ale lunii pot exista dificultati ce tin de venituri din educatie, relatii spirituale sau la distanta. In jurul zilei de 13 poti avea parte de succes, noroc si noi oportunitati, iar in jur de 7, 14 si 27 pot avea loc provocari, tensiuni si situatii fortate.

Teoretic din 23, in urmatoarea luna lucrurile importante devin cariera, profesia, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renumele si reputatia. Practic, din 8 pana la sfarsitul lunii acestea sunt lucrurile de care sunt legate dorintele, placerile, relatiile, castigurile si proiectele de care te simti atras. Referitor la relatiile profesionale, beneficii si avantaje din faima si imagine publica, in jur de 13 pot avea loc situatii imprevizibile, 20 este favorabila unor decizii practice si durabile, ziua de 21 este mai buna pentru relaxare si distractie, iar 25 poate aduce intalniri intense sau oferte extrem de tentante.

Din punct de vedere al gandurilor si preocuparilor, din 3 octombrie tot aici te indrepti, spre autoritati, faima, recunoastere publica, succesul social si profesional. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. In jur de 7, 16 si 20 poti descoperi noi perspective si poti avea momente de iluminare, iar 14 este favorabila unor strategii pe termen lung.

Luna Noua din 28 iti poate deschide noi cai referitor la cariera, profesie, renume, faima si statut social, prin descoperirea a noi resurse si solutii eliberatoare. Ultimile zile ale lunii te pot face sa identifici ce simti si ce ti-ar placea, iti pot aduce constientizari si iti pot indica necesitatea unei schimbari de mentalitate si abordare. Pot avea loc destabilizari, evenimente bruste sau incontrolabile, asa ca incearca sa fii deschis si sa te adaptezi la noile situatii create.

Pe termen lung:

In legatura cu imbunatatirea psihicului, activitati si relatii ascunse sau confidentiale, cercetari si subiecte secrete, credinta, spiritualitate, renuntarea la sacrificii, tendinte sau persoane nocive, din 3 incolo intri intr-o perioada in care sunt posibile transformari majore, momente de zero, reconstructii si reinventari.

Atentie la: persoane din jur, anturaj, rude, prieteni, socializare, comunicare, aflarea informatiilor, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. In aceste privinte Luna Plina din 14 poate aduce situatii de criza, evenimente drastice si schimbari la nivel profund, dar si oportunitati favorabile unui succes pe termen lung.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.