Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător octombrie 2018

Vărsător octombrie 2018

HOROSCOP VARSATOR OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, calatorii, tensiuni in camin, in familie, cu autoritatile sau strainatatea

 

Incepand de pe 1 ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de psihic, spiritualitate, subiecte oculte, credinta, sacrificiile pe care le faci, renuntarea la persoane sau obiceiuri nocive. Pe 3 si 12 ai grija la blocaje in examene, calatorii sau relatia cu strainatatea, dezvaluiri de secrete, procese si actiuni confidentiale, mai putin morale sau legale, iar pe 11 si 19 la temperament, comportament in public, dificultati si tensiuni cu sefii sau autoritatile.

Pe plan mental, din 10 pana pe 31 esti interesat mai mult de obiectivele pe care ti-ai propus sa le atingi, situatia ta sociala, imaginea publica, reputatia si cariera, dar vei reveni la aceste subiecte si in prima jumatate a lui decembrie. Referitor la aceste lucruri, pe 10 poti primi vesti neasteptate, pe 12 poti lua decizii practice, pe 19 inspiratia si intuitia te pot ajuta, iar pe 22 iti sunt de folos puterea de convingere si spiritul de investigatie. Din 31, vreo doua luni te preocupa viitorul, afacerile, prietenii, colectivitatea, actiunile sociale, afacerile si proiectele la scara larga, iar luna viitoare chiar vei avea ocazia sa-ti revizuiesti mentalitatea in aceste privinte.

Relational si financiar, din 5 iti reevaluezi legaturile profesionale si cu autoritatile, veniturile din cariera sau imaginea publica. Pe 15, 24 si 26 poti intelege mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti, insa pe 31 ai grija la tentatii si situatii neprevazute. Iar din 31, pentru doua saptamani, iti reevaluezi relatia cu strainatatea si castigurile din activitati legale, educatie, turism sau calatorii.

Din 23, pentru o luna te implici mai mult in atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, urcarea in ierarhie, imbunatatirea imaginii publice si a reputatiei. In aceste privinte, pe 24 poti avea parte de surprize si evenimente iesite din comun. Pe 28 ai ocazia sa actionezi in mod matur, planificat si rational, iar ziua de 29 iti poate aduce succes, vesti bune si o noua viziune, si este favorabila oricaror planuri de viitor si actiuni legate de cariera, profesie, statutul social, relatia cu autoritatile, faima si beneficii profesionale.

Profita de aceasta luna ca sa pornesti pe noi cai de crestere spirituala si intelectuala, ca sa-ti largesti orizonturile prin studii si calatorii, si sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.