Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător noiembrie 2019

Vărsător noiembrie 2019

HOROSCOP VARSATOR NOIEMBRIE 2019

Tendinte generale:

Pana pe 19 inca mai posibilitatea sa depui eforturi, sa preiei initiative si sa actionezi concret referitor la educatie, studii, perfectionare, calatorii si legaturi spirituale, la distanta sau pe internet, turism, strainatate, procese si chestiuni juridice. Pe 5 pot avea loc confruntari si compromisuri fortate, insa ai puterea sa te eliberezi de anumite constrangeri si limitari. Ziua de 12 iti poate aduce corectii, progres, optimism, curaj si sanse de reusita. Indrazneste sa lupti pentru drepturile tale.

Teoretic pana in 22 lucrurile care conteaza sunt obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renumele, faima si reputatia. Practic, aici iti consumi energia incepand cu 19 pentru restul anului, iar in noiembrie tot aici iti indrepti gandurile si interesele. Pana pe 20 ai ocazia sa afli noi informatii si perspective, sa reevaluezi, sa reconsideri si revizuiesti atitudini si preocupari. Toata luna este presarata cu momente de constientizare, intelegere a unor adevaruri, gasire a unor noi resurse si puncte de sprijin, renuntare la atasamente si tendinte vechi, reconstructie si reinventare, atat mentala cat si concreta. Din aceste puncte de vedere zilele favorabile unor transformari radicale legate de cariera, profesie, renume, faima si statut social, sunt 8, 10, 11, 13, 14, 24, 28, 30. Totusi, ai grija in jur de 11 si 24, cand pot avea loc evenimente lipsite de control. Fii deschis la orice posibilitate si mergi pe ceea ce simti.

Chestiunile in care te implici incepand cu 22, pentru o luna, tin de activitati si relatii umanitare, cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, aprecierea primita, colectivitate, organizatii, corporatii si viitorul apropiat. Din noiembrie 2018 incoace aici ai avut parte de noroc, abundenta, prosperitate si progres, iar acum este ultima luna in care mai ai aceasta ocazie. In plus, pana pe 26 placerile si castigurile sunt legate tot de aceste lucruri. Ziua de 14 te poate face impresionabil si visator, asa ca evita tentatiile si generozitatea excesiva, insa 24 este una din cele mai fericite zile din an din punct de vedere sentimental si afectiv, al lucrurilor, proiectelor, persoanelor si relatiilor care te atrag, al implinirii dorintelor si obtinerii de beneficii. Profita de ocazie, insa evita excesele si exagerarile. Luna Noua din 26 este favorabila unui nou inceput referitor la relatiile sociale, grupul din care faci parte, asociatii sau corporatii. Poti avea un spirit rebel si sa fii agitat, exista posibilitatea unor evenimente explozive, schimbari bruste, ruperi rapide de atasamente, constrangeri si limitari. Incearca sa-ti stapanesti reactiile impulsive si sa te adaptezi la noile situatii create.

Alte arii de interes in care poti avea parte de succes tin de imbunatatirea psihicului, spiritualitate, credinta, cercetari secrete, activitati si relatii ascunse, subiecte oculte, sacrificii si renuntari. In aceasta perioada si in special in jur de 9 noiembrie ai oportunitatea sa iti vezi visele cum se transforma in realitati palpabile, asa ca imbina inspiratia cu spiritul constructiv. In plus din 26, pentru aproape o luna, lucrurile de care sunt legate dorintele, relatiile, castigurile si proiectele de care te simti atras, tin tot de aceste chestiuni. In jur de 28 si in ultimele zile din luna ai sansa sa descoperi ce ti se potriveste si sa pornesti pe un nou drum. Imbina placutul cu utilul, experimenteaza si imbratiseaza noutatea.

Pe termen lung:

In legatura cu sistemul de valori, acumularea si stabilizarea materiala, finante, venituri, profit, economie, investitii, achizitii, posesiuni, resursele pe care le detii, abilitati si talente proprii, confort si nivelul de trai, din 27 pana in vara anului viitor te afli intr-o perioada marcata de intelegeri intuitive, spiritualizare, receptivitate, empatie, idealism, evadari din realitate, visare, speranta, credinta in minuni, miracole si Divinitate.

Atentie la: familie, parinti, camin, proprietati imobiliare, originile tale, intimitate, activitati casnice, viata particulara, linistea sufleteasca si acoperirea nevoilor de baza. In aceste privinte Luna Plina din 12 poate aduce tensiuni si dificultati de comunicare sau intelegere rationala, insa exista sansa unor solutionari favorabile. Pot avea loc momente de trezire la realitate, schimbari profunde, ocazia de a obtine ce iti doresti si de a-ti pune visele in practica. Mergi pe incredere, intuitie si instinct.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.