Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător noiembrie 2018

Vărsător noiembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, calatorii, cheltuieli, tensiuni cu rudele, prietenii sau strainatatea

 

Pana pe 22 inca te mai implici in atingerea scopurilor tale, cariera, directia profesionala, urcarea in ierarhie, imbunatatirea imaginii publice si a statutului social. Pe 6 chiar ai inspiratie si poti vedea mai bine realitatea, iar pe 11 ai ocazia sa iti folosesti autoritatea si sa te impui cumva.

Din 8, pentru un an cresterea, norocul si succesul te ajuta in privinta popularitatii, a cercului social si interactiunii cu mase mari de oameni, grupuri si organizatii. In plus, toata luna esti interesat de viitor, prieteni, colectivitate, actiuni sociale, afaceri si proiecte la scara larga, insa doar pana in 17 iti sunt favorizate intalnirile, aflarea informatiilor sau semnarile de acte. Incepand cu 17 ai ocazia sa iti revizuiesti planurile, sa faci verificari si sa iei in considerare si alte lucruri, informatii sau idei, iar din 22, pentru o luna te implici efectiv in aceste chestiuni. Totusi, pe 20 si din 25 incolo ai grija la accidente si forta distructiva, in special intre 26 si 28, cand poti da dovada de comportament riscant, excese, un optimism exagerat si lipsa atentiei la detalii.

Relational si financiar, pana pe 16 inca mai reevaluezi legatura cu strainatatea si castigurile din activitati legale, educatie, turism sau calatorii. Pe 9 poti descoperi exact ce ti-ar placea si te atrage. Din 16 esti liber sa iti exprimi sentimentele, sa iti urmezi dorintele si sa pui in practica o abordare noua. In ultima saptamana fii adaptabil si ai grija la situatii neprevazute.

Pe 9 si 15 iti sunt favorabile orice initiative personale, in special cele ce tin de lege, studii, certificari, calatorii, strainatate si perfectionare. Din 16, tot restul anului iti indrepti eforturile spre investitii, imbunatatirea situatiei financiare si a confortului personal. Pe 20 evita conflictele, din 25 incolo impulsivitatea, iar pe 26 incidentele si discutiile. Pe 27 poti actiona benefic cu efect de durata.

Incepand cu 6, doua luni incearca sa constientizezi necesitatea unei schimbari de peisaj si anturaj. Din 16, un an si jumatate iti sunt favorizate rezolvari si solutionari legate de actiuni sau relatii ascunse, sacrificii, dependente si eliminarea obiceiurilor nocive, noi ocazii privind regimul de viata, serviciul si sanatatea, dar si echilibrarea ajutorului dat altora cu cel dat tie. De pe 25 iti revin intuitia si perceptiile pe plan financiar si dorinta de a-ti folosi abilitatile psihice intr-un mod eficient.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, aspiratii si de statutul social, dar si ca sa iti definesti planurile de viitor, sa iti cresti popularitatea, si sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.