Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător noiembrie 2017

Vărsător noiembrie 2017

HOROSCOP VARSATOR NOIEMBRIE 2017

Atentie la exprimare, secrete, incidente, cheltuieli si calatorii la distanta

Pe 3 ai oportunitatea de a lua o decizie favorabila pe plan material si profesional. Pe 4 atentie la discutii si neintelegeri in relatiile cu apropiatii, dar si cu cei din strainatate. Din 5 pana la inceputul lui ianuarie te preocupa viitorul, afacerile, prietenii si actiunile umanitare. De pe 7, toata luna iti pot creste veniturile din cariera, profesie si statutul social.

Ziua de 11 iti aduce ocazia sa adopti conceptii si idei inovatoare, si sa semnezi un parteneriat important. Pe 13 poti avea un succes legat de cariera, imagine publica si scopurile pe care ti le-ai propus. Pe 14 ai grija la cheltuieli mai mari si blocaje in afaceri, in special legate de investitii sau proiecte de viitor neverificate suficient. Pe 16 este posibil sa obtii un castig pe plan material si profesional. Incepand din 18, pentru o luna poti avea succes in orice intreprinzi referitor la cariera, reputatie, statutul social, directia profesionala si planul financiar. Atentie insa pe 19 la tensiuni cu prietenii, blocaje in planurile de viitor si dificultati in afaceri, calatorii si relatia cu strainatatea.

Din 22 iti revin nevoia de a-ti folosi intuitia si perceptiile in ceea ce priveste finantele, si dorinta de a-ti folosi abilitatile psihice intr-un mod practic si eficient. Tot din 22, o luna te implici mai mult in proiecte de viitor, activitati cu prietenii si actiuni sociale. Mai mult, pe 25 iti vine o idee geniala si poti initia proiecte de anvergura, iar pe 28 poti lua decizii importante in aceasta privinta.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi planuri profesionale, legate de cariera, de aspiratii si de statutul social. Gaseste o cale de mijloc intre viata personala si cea profesionala!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.