Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător martie 2019

Vărsător martie 2019

HOROSCOP VARSATOR MARTIE 2019

Tendinte generale: Din 21, o luna esti ocupat, activ, preocupat de socializare, comunicare, relatia cu anturajul, rudele si prietenii, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri si idei. In plus, pe 6 martie se incheie o perioada de opt ani in care nevoia de noutate si independenta, spiritul rebel, instabilitatea si situatiile neprevazute ti-au influentat mentalitatea si ti-au adus o schimbare in aceste privinte.

Pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri si evenimentele tip supriza iti pot deschide noi directii legate de activitatile casnice, familie, camin, proprietati imobiliare si acoperirea necesitatilor intime, de baza. Inspre aceste lucruri iti canalizezi si energia in luna martie, iar initiativele tale au sanse de reusita pe 10, 14 si 20. Pe 18 si 21 ar trebui sa te concentrezi mai mult, iar pe 27 poti avea ocazia unor intalniri, negocieri sau proiecte rentabile, neconventionale sau iesite din comun.

De pe 31, pentru o luna si jumatate iti indrepti eforturile si actiunile catre obtinerea lucrurilor ce iti fac placere si te fac fericit, iubire, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, joaca si distractii.

Poti avea succes in: ceea ce priveste imbunatatirea starii psihice, activitati si relatii ascunse, confidentiale, si renuntarea la sacrificii, tendinte sau persoane nocive, cel putin pe 9, 13, 14 si 20. Relational si financiar poti fi tentat de schimbare si noutate pe 1, pe 16 si 20 poti descoperi noi perspective si informatii, si in general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, mai ales in jurul zilei de 28.

Intre 1 si 26 poti obtine avantaje si beneficii din farmec, imaginea personala si infatisare. Iti revine spiritul sociabil, ti se pot imbunatati relatiile in general, dai dovada de diplomatie si spirit de negociere, poti avea parte de intalniri sociale sau romantice pline de succes. In jur de 21 poti avea parte de noroc, succes, profit, noi cai, sanse sau relatii.

Concentreaza-te pe: organizarea finantelor, obtinerea si administrarea veniturilor proprii, investitii, cresterea nivelului de trai, acumularea si stabilizarea materiala. Din 5 in 28 ai o perioada de revizuire excelenta pentru a revedea mentalitati si interese. Este mai buna pentru creativitate, chestiuni spirituale, intelegeri intuitive, constientizari, regasiri de crezuri si dezvaluiri de secrete, decat pentru lucruri practice si concrete, pentru ca exista riscul confuziilor si dezamagirilor. Zile critice pot fi pe 5, 6, 7, 14, 15, 16, 24 sau 28. Luna Noua de pe 5 este un moment favorabil pentru reconsiderari, indreptari si stabilizari, deoarece aduce in prim plan necesitatea de a repara unele situatii inainte de a pune in aplicare planuri noi.

Tot in aceste privinte, din 26, aproape o luna ai sansa unor reusite din punct de vedere financiar, referitor la investitii profitabile, achizitii cu succes, oportunitati de a-ti creste veniturile, imbunatatirea confortului si nivelului de trai. Pe 27 poti fi atras spre o noua directie.

Atentie si la: exagerari, probleme de judecata, viziune si principii legate de cercul de cunostinte, asociatii, viitorul apropiat si afaceri la scara larga, pe la mijlocul lunii, in plus fata de cele mentionate. La Luna Plina din 21 ai grija la drumuri lungi, relatia cu strainatatea, examene si chestiuni juridice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.