Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător martie 2018

Vărsător martie 2018

HOROSCOP VARSATOR MARTIE 2018

Atentie la secrete, incidente si dificultati de comunicare

 

Pe 1 ai grija la cheltuieli, investitii impulsive, blocaje in afaceri si pierderi de bani datorate prietenilor. Pe 1 si pe 2 poti obtine beneficii, succes si castiguri ce tin de directia profesionala si cariera, care iti pot spori veniturile si propriul confort. Pe 4 poti face investitii profitabile, insa ai grija la pierderi, dezamagiri si confuzii legate de finante datorita neatentiei si neverificarii adecvate.

De pe 6, timp de doua luni te preocupa activitatile zilnice, schimburile de idei si informatii, si relatia cu cei apropiati. Din 23, trei saptamani iti revizuiesti interesele si modul de a socializa.

Din 7, pana la sfarsitul lunii ai un stil de comunicare artistic si poti castiga din comert, comunicare sau transport. In schimb incepand cu 9, pana in iulie urcarea in ierarhie si cresterea profesionala pot sa fie mai lente decat pana acum. Pe 13 poti afla insa cum ai putea sa castigi in aceasta perioada.

Pe 11 iti sunt favorabile intalnirile, discutiile, tranzactiile si parteneriatele de afaceri. Pe 11, 13, 24 si 29 ai grija la blocaje in comunicare, persoane ce pot avea scopuri ascunse si dezvaluiri de secrete sau informatii.

Din 17, timp de cateva luni esti mai irascibil si poti avea momente de epuizare psihica. De pe 20, pentru o luna esti activ, sociabil, comunicativ si foarte ocupat.

Pe 29 poti avea surprize in relatia cu cei apropiati. Din 31, pentru trei saptamani ti se pot imbunatati relatiile cu familia si iti sunt favorizate castigurile din imobiliare.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii, pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum, pentru a adopta o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, si la interactiunea cu cei din jurul tau!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.