Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător martie 2017

Vărsător martie 2017

Atentie la perceptii si mentalitati, comunicare, calatorii la distanta

 

Pana pe 3 incearca sa nu iti impui in anturaj ideile originale, s-ar putea sa pierzi imaginea de ansamblu. Gaseste un mod de a-ti echilibra nevoia de iesire din tipare cu setea de cunoastere.

Din 4 reevalueaza-ti relatiile cu rudele apropiate, felul in care reactionezi in fata anturajului si sociabilitatea. Castigurile din comert, transport si comunicare pot scadea.

Pe 5 martie o idee noua pe care o expui iti poate creste popularitatea. De pe 10 incepi actiuni de renovare sau obtinere a unei locuinte. Intre 11 si 20 ai grija la finantele afacerii tale.

Incepand cu 13 devii mai sociabil si mai interesat de schimburi de idei. De pe 20 esti mai activ in comunicare si relatia cu anturajul, vecinii, fratii si surorile tale.

De pe 22 pana pe 26 martie incearca sa te concentrezi mai mult pe comunicare si informatiile de baza, si mai putin pe psihanaliza si imaginea de ansamblu. Pe 30 ai grija la forta ta interioara, ambitie si vointa. Atentie la drumurile lungi.

Din 31 devii mai casnic si mai preocupat de familie, parinti si locurile natale.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la sociabilitate si comunicare, un nou mod de a interactiona cu cei din jurul tau. Bazeaza-te si pe prietenii tai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.