Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător mai 2018

Vărsător mai 2018

HOROSCOP VARSATOR MAI 2018

Atentie la cheltuieli, exagerari, secrete, incidente si dificultati de comunicare

Incepand de acum, in urmatoarele doua luni si in special pe 25, poti avea succes in orice intreprinzi referitor la cariera, reputatie, statutul social, directia profesionala, venituri si acumularea materiala. Totusi, pe 6, 9 si 23 atentie la investitii neverificate si cheltuieli pentru imbunatatirea psihicului. Pe 7 si 12 ai grija la blocaje in comunicare, persoane ce pot avea scopuri ascunse si dezvaluiri de secrete sau informatii. Pe 8 incearca sa eviti intalnirile romantice si inceputul unei povesti de dragoste. In 12, 18 si 25 deciziile de imbunatatire a starii mentale si de eliberare de anumite dependente, persoane si obiceiuri negative, iti pot aduce siguranta si linistea sufleteasca.

De pe 13, pana la sfarsitul lunii te preocupa mai mult caminul, familia, parintii, locurile natale si asigurarea nevoilor de baza. De pe 16, timp de cateva luni esti foarte activ, harnic si plin de energie. Incearca sa fii calm, mai putin impulsiv sau agresiv.

Din 15, pana in noiembrie poti da dovada de impulsivitate, independenta si spirit rebel in relatia cu familia si parintii, si poti avea parte de surprize pe plan imobiliar. Aceste 6 luni iti pot dezvalui cum vor fi urmatorii sapte ani incepand de anul viitor, din perspectiva locurilor natale, a familiei, caminului si proprietatilor imobiliare. In acelasi timp poti elimina tendinta de agitatie si nerabdare, ideile nonconformiste si inconstanta in relatia cu rudele si anturajul, din ultimii sapte ani.

Intre 13 si 16 ai grija la incidente, situatii neprevazute, agresivitate, nervozitate, dificultati de intelegere si comunicare, tensiuni in camin, cu familia sau cu rudele. Incearca sa fii mai atent.

Din 19, vreo trei saptamani ti se imbunatatesc relatiile cu colegii si poti obtine venituri mai mari din munca si servicii. Tot pe 19 poti avea surprize legate de familie, camin, imobiliare, relatiile colegiale si salariu. Incepand cu 21, pentru o luna esti mai sentimental, te implici in relatia romantica si cu copiii, activitati artistice, hobbyuri, petreceri si distractii. Pe 24 iti sunt favorizate actiunile personale si profesionale, intalnirile, petrecerile, relatiile sentimentale, distractiile, activitatile artistice si creative. Pe 26 ai grija la sanatate, secrete si serviciu. Din 30, pentru doua saptamani te preocupa mai mult iubirea, petrecerea timpului liber, educatia, joaca si copiii.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti, pentru a initia actiuni de imbunatatire a locuintei, pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.