Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător mai 2017

Vărsător mai 2017

HOROSCOP VARSATOR MAI 2017

Atentie la rudele apropiate, secrete, cheltuieli, prieteni si persoana iubita

 

Incepand din 3 iti revine sociabilitatea si dorinta de comunicare, si iti este mai usor sa te exprimi si sa intri in contact cu cei apropiati. Pana pe 16 incearca sa-ti urmezi setea de cunoastere.

Pe 9 o decizie de a renunta la anumite obiceiuri si tendinte negative te poate ajuta sa-ti gasesti linistea sufleteasca. Pe 11 este posibil sa pui bazele unei noi prietenii de lunga durata. Pe 12 fa-ti curaj si exprima-te liber, fii deschis la noi cai de implinire personala si profesionala.

Din 16 incepand, te concentrezi mai mult pe camin, familie, parinti si locurile natale. Din 20, pentru o luna ai o dispozitie sentimentala, inclinata spre dragoste, copii, placeri si distractie. Pe 31 o anumita eliminare a unor lucruri negative din viata ta iti poate aduce noi conceptii si mentalitati de baza.

Pe 10 ai grija la tensiuni si surprize din partea rudelor si anturajului, dar si legate de familie sau autoritati. Pe 11 atentie la investitii neverificate, cheltuieli impulsive si speculatii. Pe 19 sunt posibile neintelegeri cu rudele si cu cei aflati la distanta. Pe 25 atentie la probleme de comunicare si dezvaluiri de secrete. Pe 29 ai grija la discutii neplacute cu prietenii si persoana iubita.

Profita de aceasta luna pentru a incepe o noua poveste de dragoste sau pentru a incepe un nou hobby. Ai incredere in puterea ta de exprimare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.