Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător iunie 2019

Vărsător iunie 2019

HOROSCOP VARSATOR IUNIE 2019

Tendinte generale: Din 4 iunie pana pe 27 mintea iti fuge mai mult la lucrurile ce tin de serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii, dar ai sansa sa revizuiesti anumite mentalitati si atitudini, si in iulie si august. Acestea sunt si lucrurile in care te implici in mod direct din 21, pentru o luna. Pe 7 si pe 27 poti avea parte de vesti, informatii, intalniri sau evenimente iesite din comun, zilele de 14 si 16 iti pot aduce o schimbare, iar intre 18 si 20 situatiile pot necesita calm si adaptare.

Pana spre sfarsitul lui august iti indrepti interesele atat spre munca si sanatate, cat si spre relatiile personale si directe. Din 27 pana in 19 iulie, intr-o prima faza, te preocupa contractele, aplanarea conflictelor, procesele, casnicia, uniunile, parteneriatele, colaborarile si lucrul cu publicul.

Incepand cu 21, in urmatoarele cinci luni ai ocazia sa iti revizuiesti intuitia financiara si sa clarifici cat de realist esti in relatia ta cu banii, economiile, posesiunile si confortul personal.

Poti avea succes din: perspectiva financiara si relationala, in ceea ce priveste familia, parintii, infrumusetarea locuintei, castiguri din case, terenuri sau proprietati. Pana pe 9 inca mai ai parte de reusite in aceste privinte. Se poate sa imbunatatesti relatia cu familia, sa castigi din imobiliare, sa faci investitii in camin sau sa iti cresti nivelul de confort sufletesc, intim si casnic, personal.

Concentreaza-te pe: lucrurile ce tin de afirmarea proprie, dorinta de a iesi in evidenta, puterea personala, iubire, legaturi romantice, copii, placeri, fericire, joaca, arta, distractii si relaxare.

Pana pe 21 acestea sunt lucrurile in care te implici, iar Luna Noua din 3 iti este favorabila noilor inceputuri. Zilele de 9 si 10 pot fi cu dus si intors, deoarece poti fi impresionabil, intuitiv si idealist, predispus la anumite confuzii, scandaluri sau conflicte.

Din perspectiva financiara, dar si relationala, de pe 9, pana pe 3 iulie poti avea succes in chestiuni ce tin de relatiile sentimentale, legatura cu copiii, iubire, fericire, petreceri, castiguri din arta, activitati educative, creatii, joaca, spectacole sau hobbyuri. Pe 23 si 24 anumite persoane sau proiecte pot parea senzationale si tentante, insa ai grija la excese, supraevaluari sau inselatorii.

Atentie la: evenimente importante ce pot schimba cursul vietii tale in ceea ce priveste imbunatatirea starii psihice, activitati si relatii ascunse sau confidentiale, cercetari si subiecte secrete, renuntarea la sacrificii, tendinte sau persoane nocive, mai ales in jur de 23. Incearca sa echilibrezi energiile psihice cu cele fizice si sacrificiile cu munca si ajutorul dat celorlalti. La Luna Plina de pe 17 ai grija la scaderea popularitatii, tensiuni in colectivitate si dificultati in afaceri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.