Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător iunie 2018

Vărsător iunie 2018

HOROSCOP VARSATOR IUNIE 2018

Atentie la cheltuieli, tensiuni in cuplu, camin, familie, iubire, cu copiii, asociatii sau sefii

 

Prima zi a lunii iti este favorabila pentru actiuni personale si distractive, intalniri, activitati creative si artistice, legaturile de dragoste si cu copiii. Tot pe 1, dar si pe 19, poti avea un succes pe plan profesional, legat de urcarea in ierarhie, serviciu, statutul social si cariera. Pe 2 si 21 iti sunt favorizate actiunile de crestere a nivelului de trai si imbunatatire a regimului de munca si viata. Ziua de 6 este favorabila activitatilor intelectuale artistice si de creatie, insa pe 6 si 7 ai grija la speculatii, jocuri de noroc si cheltuieli pe placeri sau distractii. Tot pe 6, dar si pe 16, 23 si 27 atentie la relatiile colegiale, legaturile secrete, epuizare fizica sau psihica.

Din 12, pentru vreo doua saptamani te preocupa mai mult sanatatea, rutina zilnica si serviciul. In aceste privinte, pe 13 si 23 poti avea noi idei, dar si surprize legate de confortul psihic si conditiile de baza. Din 14, aproape o luna ti se imbunatateste relatia de cuplu si poti obtine venituri din parteneriate sau contracte de colaborare. Atentie insa pe 15 si 30, la situatii neprevazute si tensionate ce tin de camin, familie, casnicie, contracte sau asocieri.

De pe 19, pentru cinci luni iti revizuiesti intuitia financiara si iti clarifici cat de realist esti in relatia ta cu banii, posesiunile si confortul personal. Incepand cu 21, pentru o luna te implici total in serviciu, gasirea unui mod de a-ti imbunatati conditiile de munca si trai, si ingrijirea sanatatii tale.

Tot pe 21 ai grija la temperament, conflicte in cuplu, relatiile personale, asocieri si colaborari, iar pe 25 la atitudinea in public, relatiile profesionale si sociale, cu sefii sau autoritatile. De pe 26, doua luni iti revizuiesti felul in care actionezi si capacitatea de a obtine ceea ce doresti referitor la viata ta, actiunile personale, energia fizica, infatisare si comportament. Din 29, pana la inceputul lunii septembrie te preocupa casnicia, colaborarile, asocierile, echilibrul, legea si reconcilierile.

Profita de aceasta luna pentru a te implica intr-o noua poveste de dragoste, pentru a incepe un nou hobby, pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.