Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător iunie 2017

Vărsător iunie 2017

HOROSCOP VARSATOR IUNIE 2017

Atentie la sanatate, serviciu, cheltuieli, drumuri lungi, tensiuni cu prietenii si persoana iubita

 

Pe 1 poti obtine beneficii din comunicare, comert sau transport, iar pe 3 se poate sa ai o surpriza din partea rudelor. Tot pe 3 poti primi o invitatie pentru a calatori sau studia, insa mai bine amana raspunsul pana pe 13. Din 4 muncesti mai mult decat de obicei, insa ai grija sa nu te epuizezi. Pe 4 si 14 atentie la cheltuieli pe distractii si investitii neverificate. De pe 6 iti sunt favorizate renovarile, dar si castigurile din imobiliare. Din 7 pe 21 da frau liber laturii tale artistice, sa creeze ceva. Pe 9 iti sunt favorabile din nou calatoriile in strainatate, studiile si examenele.

Pe 15 si 18 atentie la tensiuni cu prietenii, copiii si persoana iubita. Incepand din 16 ai timp cinci luni sa iti revizuiesti intuitia financiara si sa clarifici cat de realist esti in relatia ta cu banii, posesiunile si confortul personal.

Dupa 21 ai tendinta sa muncesti peste program si sa iti fortezi limitele. Pe 24 ai sansa sa te impaci cu anumiti membri ai familiei tale, dar incearca sa fii mai bland. Intre 25 si 28 fii realist si fa-ti socoteala corecta la bani, pentru a nu avea probleme in calatoriile la distanta. Pe 30 ai mai multa grija de sanatatea ta.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata si pentru a incepe un nou tratament medical!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.