Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător iulie 2019

Vărsător iulie 2019

HOROSCOP VARSATOR IULIE 2019

Tendinte generale: In luna iulie pentru tine preocuparile se impart in mod egal intre munca si sanatate, si relatiile personale si contactul direct cu ceilalti.

Pana pe 23 lucrurile care conteaza tin de serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Tot aici, intre 3 si 28 ai o perioada favorabila din punct de vedere al dorintelor, relatiilor si finantelor. Eclipsa de Soare din 2 iulie te ajuta sa intelegi mai bine ce simti si ce ai avea nevoie cu adevarat in aceste privinte. Poti face planuri pe care sa le pui in practica in august, deoarece de pe 19 pana la sfarsitul lunii ai o perioada de revizuit interese, mentalitati si atitudini.

Incepand din 2 ai liber sa preiei initiative in ceea ce priveste contractele, aplanarea conflictelor, procesele, casnicia, uniunile, parteneriatele, colaborarile si lucrul cu publicul, desi te implici concret abia din 23, pentru o luna. Actiunile directe iti pot aduce beneficii in ultima parte a lunii si in special in jur de 25, mai ales ca din 28 aici ai posibilitatea sa obtii ce te atrage si iti doresti pe plan relational si financiar, pentru vreo trei saptamani. Tot aici iti sta si mintea pana pe 19, insa intre 8 si 19 mai mult reconsideri preocupari, planuri si idei. Zilele de 8, 9 si 11 pot fi dificile si agitate, asa ca stapaneste-ti impulsivitatea si fa uz de calm si rabdare, ca si in ziua de 30, cand pot exista situatii imprevizibile.

Poti avea succes in: principal in chestiuni legate de munca, legaturi profesionale si serviciile prestate. Intre 9 si 14 poti primi noi oportunitati si poti sa iti pui visele in practica. Zile favorabile relational si financiar sunt 8 si 18, cand poti avea parte de evenimente placute, iesite din comun, insa pe 17, 21 si 25 pot exista anumite restrictii sau neintelegeri. Pe 19 si 21 ai grija la sanatate si incidente la serviciu.

Concentreaza-te si atentie la: imbunatatirea starii psihice, activitati si relatii ascunse sau confidentiale, cercetari si subiecte secrete, renuntarea la sacrificii, tendinte sau persoane nocive. Eclipsa de Luna din 17 poate aduce evenimente importante care sa sublinieze necesitatea unor schimbari profunde in aceste privinte. In aceasta luna incearca sa echilibrezi energiile psihice cu cele fizice si sacrificiile cu munca si ajutorul dat celorlalti.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.