Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător iulie 2018

Vărsător iulie 2018

HOROSCOP VARSATOR IULIE 2018

Atentie la incidente, secrete, epuizare, tensiuni in cuplu, camin, familie, colegi, asociati sau sefi

 

Pe 5 poti avea un succes pe plan material si profesional, legat de urcarea in ierarhie, serviciu, statutul social si cariera, iar pe 8 iti sunt favorizate investitiile, actiunile de crestere a nivelului de trai si imbunatatire a confortului, conditiilor si regimului de munca si viata. Din 12, pentru doua luni si in special in jur de 19 august, toate aceste lucruri iti pot aduce castiguri, crestere si evolutie.

Tot pe 5, dar si pe 27, sunt posibile reactii temperamentale, impulsivitate, incidente, tensiuni sau conflicte in cuplu si fata de ceilalti, iar pe 12 evenimente ce te pot lua prin surprindere, neplaceri la serviciu, epuizare fizica sau psihica. Ziua de 9 iti poate aduce noi informatii si puncte de vedere legate de colaborari, parteneriate, lucrul cu publicul, reputatie, statutul social si aspiratiile tale.

De pe 7, trei luni ai ocazia sa faci schimbari majore pe plan psihic si mental, referitor la obtinerea linistii sufletesti si a necesitatilor de baza. Din 10, o luna esti mai pasional si poti obtine usor resurse externe ca sa te redresezi afectiv si financiar. Pe 12 chiar poti avea surprize placute ce tin de legaturi intime, relatia cu familia, camin si implinirea propriilor nevoi. Pe 14 poti lua decizii favorabile de a sorta legaturile de suflet, de a elimina dependentele si relatiile in care te sacrifici. Pe 22 iti sunt facilitate creditele, mostenirile sau partajele, poti avea succes in societate si poti fi atras de o idila cu unul din superiori. Pe 24 poti descoperi adevaruri legate de legaturi intime, bani si bunuri proprii sau la comun cu altii. Pe 28 iti sunt favorizate relatiile si actiunile secrete, confidentiale.

In jur de 18 anumite situatii te pot indemna sa rezolvi chestiuni mai vechi legate de propria identitate, comportament, infatisare, modul in care privesti viata si esti perceput de catre ceilalti. Din 22, pana la mijlocul lui august, in special pe 25 iulie si pe 2 august, ai grija la incidente din graba, neatentie, agitatie si impulsivitate, tensiuni in camin, in cuplu, cu familia, parintii sau colaboratorii.

Incepand cu 23, o luna te implici total in viata de cuplu, asocieri, parteneriate, in relatiile personale, contracte, procese si aplanari de conflicte. Din 26 insa, pentru vreo trei saptamani ai de revizuit mentalitatea, interesele, atitudinea, felul in care gandesti si actionezi in aceste privinte.

Profita de aceasta luna pentru a-ti schimba locul de munca sau macar atitudinea fata de serviciu, pentru a adopta un nou regim de viata, pentru a incepe un nou tratament medical, pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.