Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător iulie 2017

Vărsător iulie 2017

HOROSCOP VARSATOR IULIE 2017

Atentie la lucruri ascunse, serviciu, sanatate, drumuri lungi, tensiuni in comunicare si cu anturajul

 

Pe 2 si 10 atentie la serviciu, sanatate, secrete si lucruri imprevizibile. Pe 5 ai grija la blocaje in comunicare, la locul de munca si in activitatile zilnice. De pe 5, toata luna te implici in relatia de dragoste si poti castiga din arta si creativitate. Ziua de 6 iti aduce castiguri din munca, dar nu este favorabila examenelor sau calatoriilor. Din 6 te preocupa casnicia si colaborarile.

Incepand din 15 pana spre sfarsitul lui august atentie la drumuri lungi, lucruri ascunse, activitati ilegale sau imorale. Din 17 pana pe 5 august ai grija la epuizare fizica si impulsivitate in contactul direct cu ceilalti. Tot pe 17 atentie la cheltuieli legate de copii, placeri si distractii. Pe 18 iti sunt favorabile examenele, castigurile din activitati artistice si creative, din actiuni legale si relatia cu strainatatea. Tot pe 18 ai grija la sanatate si discutii aprinse la serviciu si cu anturajul. Pe 19 poti incheia un parteneriat de afaceri. Din 20 devii mai agresiv cu partenerul si colaboratorii.

Pe 21 atentie la sanatate si conflicte cu rudele si la serviciu. Din 22, pentru o luna te implici in casnicie, colaborari si lucrul cu publicul. Pe 24 ai grija la tensiuni cu prietenii, copiii si in relatia de dragoste. Tot pe 24 iti sunt benefice intalnirile, contractele si colaborarile. Din 26 te preocupa asigurarea stabilitatii emotionale si financiare. Pe 27 atentie la accese de impulsivitate in cuplu si cu cei cu care intri in contact. Din 31 poti obtine salariu mai mare si conditii mai bune la serviciu.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, si noi activitati impreuna cu partenerul. Incearca sa gasesti un compromis pentru a obtine linistea sufleteasca!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.