Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător ianuarie 2019

Vărsător ianuarie 2019

HOROSCOP VARSATOR IANUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 1, dar mai sigur din 6 incolo, iti indrepti eforturile catre relatia cu anturajul, rudele si prietenii, aflarea informatiilor, socializare si comunicare. Incepand cu 20 iti revine energia si o luna te preocupa viata personala, identitatea si imaginea ta, vitalitatea, comportamentul, infatisarea, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. Referitor la aceste lucruri, pe 30 reusitele tin de aflarea informatiilor, intalniri, demersuri, comunicare sau tranzactii.

Atentie la: accidente, dezvaluiri de secrete, insomnie, certuri, tensiuni mentale, cheltuieli, in special pe 6, 8, 13, 21 si din 28 incolo.

Poti avea succes in: colectivitate, grupul de cunostinte, asociatii, activitati sociale si umanitare, proiecte la scara larga. Pe 4 poti primi vesti bune, iar din 7 incolo, o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, in ceea ce priveste popularitatea, organizatiile, corporatiile si beneficiile din afaceri. Dupa 11, in special pe 18, 22 si 25 initiativele si intalnirile iti sunt incununate de succes, dar ai grija totusi la idealism si optimism exagerat. Avand in vedere Eclipsa de Luna din 21, care accentueaza colaborarea si contractele, se poate sa inchei un parteneriat de anvergura.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea starii psihice, actiunile si relatiile ascunse, confidentiale, si renuntarea la dependente, obiceiuri sau persoane ce te trag inapoi. Intre 4 si 24 iti sunt avantajate introspectiile, meditatia si psihanaliza, dar toata luna ai ocazia sa faci alegeri inspirate si sa iti pui visele in practica. Evenimente sau decizii importante, extrem de serioase, care pot aduce limitari, intorsaturi, surprize, finalizari sau noi inceputuri, pot avea loc pe 2, 11, 13, 17, 18, 19 si 23, insa Eclipsa din 6 iti permite sa faci schimbarile de care ai nevoie. Profita de aceasta luna pentru a renunta la sacrificii si obiceiuri nocive!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.