Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător ianuarie 2018

Vărsător ianuarie 2018

HOROSCOP VARSATOR IANUARIE 2018

Atentie la secrete, incidente si dificultati de comunicare

 

Din 2 ai idei originale si nemaipomenite, ce pot naste inventii si noi mentalitati, insa poti deveni mai agitat si imprastiat. Pe 2 si 3 poti sa devii practic referitor la eliminarea dependentelor, cumpatare, chibzuinta si economie. Pe 7 descoperi resursele potrivite ca sa obtii succesul in cariera si sa urci in ierarhia profesionala. Tot pe 7 poti avea idei geniale si poti initia proiecte de anvergura. Ziua de 8 iti aduce un succes legat de renuntarea la ceea ce te trage inapoi, dar si puterea de a schimba ceva pe dinauntru. Pe 9 sunt posibile transformari legate de constientizare, putere psihica, eliminarea sacrificiilor si a gandurilor negative. Pe 9 si 10 incearca sa nu rabufnesti in societate.

Incepand cu 11, pana pe 31 ai o perioada de introspectie si analiza a ultimului an, iar pe 13 poti fi nevoit sa iei o decizie matura legata de eliminarea a ceea ce iti face rau. In 13 si 14 atentie la secrete, incidente si dificultati neprevazute in viata de zi cu zi. Pe 16 poti face cu succes schimbari drastice referitoare la cariera, scopurile propuse, puterea psihica si eliberarea de frici sau dependente.

Din 18 redevii sociabil si trei saptamani poti castiga din simpla aparitie si farmecul propriu. Din 20 iti revin optimismul si stralucirea, si o luna ai calea deschisa de a initia orice pe plan personal.

Pe 20 ai grija la investitii si cheltuieli neverificate. Pe 24 iti poti folosi puterea psihica pentru a elimina tendintele negative. In 25 poti adopta o noua viziune privind aspiratiile tale, statutul social, sacrificii si constientizare. Din 26, doua luni devii mai impulsiv in colectiv si cu prietenii, si te poti dedica unor actiuni umanitare. Pe 28 ai grija la tensiuni mentale, incidente si blocaje in comunicare. Din 31 iti revin optimismul si gandirea pozitiva, si trei saptamani iti sunt favorizate orice intalniri.

Profita de aceasta luna ca sa-ti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce ar trebui sa renunti de acum inainte, dar si sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung!

 

La Multi Ani 2018! 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.