Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător februarie 2019

Vărsător februarie 2019

HOROSCOP VARSATOR FEBRUARIE 2019

Tendinte generale: De pe 14, pana la sfarsitul lui martie iti indrepti eforturile catre activitati casnice, familie, imbunatatirea caminului, viata intima si acoperirea necesitatilor de baza. Din 19 pana pe 28 iti poti cheltui energia in mod practic, realist si inspirat. Foloseste-ti intuitia si instinctele.

Din 19, o luna te implici in organizarea finantelor, obtinerea veniturilor, investitii, cresterea nivelului de trai, acumularea si stabilizarea materiala. Aici iti concentrezi preocuparile si interesele, si inainte, si dupa, chiar din 10 si pana la mijlocul lui aprilie. In martie poti revizui mentalitati, idei si puncte de vedere. Pana atunci ai parte de usurinta in intelegere si negociere, vesti bune si decizii intelepte. Totusi, pe 19 si 22 iti poti schimba perspectiva, pot avea loc confuzii sau neplaceri.

Poti avea succes in: colectivitate, grupul de cunostinte, asociatii, activitati sociale si umanitare, proiecte la scara larga, mai ales pe 8, cand poti obtine un anumit progres. In primele trei zile iti sunt favorabile deciziile, vestile si informatiile, pot fi imbunatatite popularitatea si beneficiile din afaceri, relatia cu organizatiile, asociatiile si corporatiile. Pe 22 insa poti avea parte de blocaje sau dificultati.

Pe 3, 8, 10 si 18 poti avea si un succes in ceea ce priveste viata personala, identitatea si imaginea ta, vitalitatea, comportamentul, infatisarea, modul in care vezi viata si esti privit de catre ceilalti. In plus, Luna Noua din 4 iti poate aduce noi oportunitati si inceputuri, si iti permite sa te reinventezi.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea starii psihice, activitati si relatii ascunse, confidentiale, si renuntarea la sacrificii, tendinte sau persoane nocive. Relational si financiar poti beneficia de unele avantaje din 4 pana la sfarsitul lunii, mai ales intre 14 si 23, insa pot exista schimbari sau tensiuni dupa ziua de 26. Tot in aceste privinte, de la mijlocul lunii si pana in toamna pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale. O prima data de mentionat este 28 martie.

Atentie la: accidente, dezvaluiri de secrete, insomnie, certuri, tensiuni mentale, cheltuieli, in special in primele doua zile, intre 8 si 14, si pe 22. Si la Luna Plina de pe 19 ai grija la incidente, rabufniri emotionale, crize de gelozie si aflarea unor secrete.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.