Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător februarie 2018

Vărsător februarie 2018

HOROSCOP VARSATOR FEBRUARIE 2018

Atentie la incidente, cheltuieli, tensiuni cu prietenii, sefii sau autoritatile

 

Pe 3 poti initia noi actiuni ce tin de viata ta personala, prieteni, afaceri sau actiuni umanitare. Pe 4 atentie la excese, extravaganta, temperament, tensiuni si blocaje in relatia cu sefii sau autoritatile. Pe 7 poti fi lipsit de inhibitie, inclinat spre activitati distractive si atras sau surprins de o situatie neconventionala legata de sentimentele tale, o anumita persoana sau o intalnire romantica.

Din 11, pentru o luna poti avea venituri, dar si cheltuieli mai mari decat de obicei. Pe 11 si 14 incearca sa fii realist cu privire la infatisare, comportament, statutul social, imaginea ta personala si publica. Mai bine amana deciziile in aceste privinte pana pe 14 si 15, cand poti gasi noi directii si noi mentalitati. In 16 poti lua hotarari ce tin de confortul personal, posesiuni si economie, cu efect pe termen lung. Ziua de 17 este favorabila intalnirilor, negocierilor, discursurilor si beneficiilor din felul in care te prezinti, insa ai grija la cheltuieli, investitii, afaceri, prieteni si organizatii.

Incepand cu 18, pentru o luna te implici direct in gestionarea finantelor, propriul confort si acumularea materiala. In plus, trei saptamani ai tendinta sa prospectezi noi proiecte in aceste privinte.

Pe 21 poti cheltui mai mult pentru imbunatatirea nivelului de trai, iar pe 25 poti avea o intuitie financiara deosebita. In ambele zile ai grija totusi la investitii neverificate, pierderi in afaceri si tensiuni cu prietenii. Atentie insa, deciziile si actiunile din 21 si 25 se pot dovedi de lunga durata. Pe 27 poti fi tentat sa cheltuiesti impulsiv pentru cresterea confortului vietii tale.

Profita de aceasta luna ca sa initiezi noi actiuni pe plan personal, ce iti pot aduce beneficii pe termen lung, dar si pentru a initia noi planuri financiare, pentru a face noi investitii si pentru a incepe sa fii mai eficient decat pana acum!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.