Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător februarie 2017

Vărsător februarie 2017

Atentie la perceptii si mentalitati, comunicare, calatorii la distanta

Pe 1 si pe 2 incearca sa eviti momentele prelungite de analiza si introspectie, si deciziile de schimbare a mentalitatii, pentru a nu initia anumite crize legate de gandire, conceptii si principii de viata. Daca pleci la drum verifica totul bine inainte. Ai grija la informatiile secrete.

De pe 3 incolo, pentru o luna, devii mai sociabil, mai deschis si mai vesel. Iti sunt favorizate beneficiile din comert si transport. Incepand cu 5 pana in iunie poti intampina intarzieri si dificultati in procesele legale, in calatoriile la distanta, dar si legate de studii sau examene.

Incepand cu 7 iti revii la normal, esti vesel si optimist si adopti in sfarsit o gandire pozitiva. Pe 11 si pe 21 anumite evenimente pe plan personal iti pot aduce o noua viziune asupra vietii.

De pe 18 pana pe 22 incearca sa fii calm si nu initia discutii si actiuni ce iti pot provoca crize majore. Ai grija la mijloacele de transport si la transmiterea informatiilor. Din 23 in 27 ar fi bine sa eviti calatoriile, dar si discutiile in contradictoriu cu anturajul sau cei aflati departe.

Incepand din 26 devii mai preocupat de venituri, cheltuieli, resurse si posesiuni.

Profita de aceasta luna pentru a gasi un echilibru in relatii, in aflarea informatiilor si comunicare, in obtinerea detaliului dar si a viziunii de ansamblu, si pentru a face planuri financiare!

https://www.facebook.com/khironna/posts/1852714658339969:0

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.