Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător decembrie 2019

Vărsător decembrie 2019

HOROSCOP VARSATOR DECEMBRIE 2019

Tendinte generale:

Pana pe 9 preocuparile tale mentale sunt in continuare obiectivele tale in viata, cariera, planul profesional, statutul social, urcarea in ierarhie, relatia cu autoritatile, imaginea publica, renumele, faima si reputatia. In primele zile pot avea loc intalniri importante si discutii profunde, poti descoperi adevaruri, poti afla noi informatii si puncte de vedere. Toata luna ai puterea sa lupti pentru stabilizare, sa obtii ce iti doresti si sa depasesti situatiile critice, in special in jur de 3, 13, 19 si 22. Fii rabdator, perseverent si increzator in instinctele tale.

Din 9 pana in 29 gandurile si interesele tale se muta pe relatii sociale, activitati si proiecte umanitare, cercul de cunostinte, obtinerea popularitatii, iubirea si aprecierea primita, colectivitate, organizatii, corporatii si viitorul apropiat. Oricum, pana in 22 acestea sunt chestiunile care iti atrag atentia cel mai tare. Pe 8 si 20 poti sa fii impresionabil, idealist si visator. Poti sa iti folosesti intuitia, inspiratia si farmecul personal, insa incearca sa ramai ancorat in realitate.

De pe 20, pentru trei saptamani, dorintele, placerile, castigurile, chestiunile afective si financiare sunt legate de toate relatiile tale in general, ceea ce te atrage, imagine personala, comportament, vestimentatie si infatisare. In jur de 22 poti simti nevoia urgenta de eliberare, independenta si o noua aventura, pot avea loc situatii neprevazute si intalniri de senzatie, pot aparea oferte, proiecte sau persoane provocatoare. Fii deschis la noutate, experimente si reinventari, insa evita riscurile, schimbarile bruste, agitatia exagerata, reactiile impulsive si tentatiile de moment.

Pe termen lung:

Incepand din 2, pentru un an, posibilitatile de evolutie si prosperitate iti permit sa obtii succesul in ce priveste imbunatatirea psihicului, ajutorul providential, spiritualitate, credinta, subiecte oculte, psihologie, cercetari secrete, activitati si relatii ascunse. In aceasta perioada ai parte tot aici si de cele mai importante evenimente, constrangeri, bariere, lucruri si tendinte vechi de eliminat, restructurat, reorganizat si reinventat. Secretul reusitelor consta in maturizare, trezire la realitate, asumari de responsabilitati, eforturi concentrate, simt practic, ambitie si tenacitate. Pentru o trecere mai usoara este potrivita o atitudine progresista, deschisa la schimbari psihologice si reale profunde, renuntari la anumite stari, situatii sau relatii, incheieri de capitole si constructia unor noi baze, in special la sfarsitul lunii si in prima parte a lui ianuarie.

Totusi, in acelasi domeniu de viata, in primele zile ai ocazia sa descoperi ce ti-ar placea si ti se potriveste, iar toata luna poti avea parte de oportunitati favorabile pe termen lung. Pana in 20 inca mai ai o perioada benefica pe plan relational si financiar, din 22 o luna te implici concret si real in aceste chestiuni, iar din punct de vedere mental incepand cu 29, pana la mijlocul lunii viitoare.

In plus, pe 26 Luna Noua si Eclipsa de Soare actioneaza tot aici, aducand sanse nesperate, surprize placute si noi inceputuri pline de optimism. Orice inovatii, eliberari, reforme si cresteri sunt posibile in aceasta zona ce tine de relatii, activitati si proiecte secrete, subiecte psihologice, oculte sau religioase. Incearca sa profiti, fa lucrurile in mod diferit si pune in practica noi proiecte ca sa atragi norocul de partea ta.

Per ansamblu, in decembrie, in aceste privinte: pe 3 poti obtine ceea ce iti doresti, 8, 11 si 13 sunt potrivite pentru intalniri, negocieri, sociabilitate si putere de atractie, ziua de 15 iti poate deschide noi directii de mers, iar din 22 incolo exista probabilitatea unor schimbari in bine venite in mod neasteptat. Ultimele zile din an iti pot aduce cunoastere, iluminare, intelegere superioara, idei geniale si indraznete, informatii, vesti sau intalniri iesite din comun.

Atentie la: dorinta de a iesi in evidenta, recunoasterea meritelor, iubire, legaturi sentimentale, copii, activitati artistice, educative si creative, joaca si distractii. In aceste privinte Luna Plina din 12 pune accentul pe diferentele dintre vis, speranta si realitate. Atat reusitele, implinirile si castigul, cat si blocajele, restrictiile si tensiunile ce pot sa apara, sunt legate de echilibrarea nevoilor sufletesti cu ce iti doresti si primesti efectiv. Sunt incurajate deciziile practice, eliminarile de tendinte nefolositoare, imbratisarea unor noi perspective, schimbarile concrete in chestiuni ce tin de relatii, afectivitate, economie si finante. Acesta poate fi un moment necesar de finalitate sau consolidare cu privire la legaturi romantice, copii, lucrurile care iti fac placere, te fac fericit si te relaxeaza, arta si creatie, asa ca priveste lucrurile la rece si ia masurile potrivite ca sa-ti recapeti linistea interioara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.