Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător decembrie 2018

Vărsător decembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR DECEMBRIE 2018

Atentie la accidente, secrete, calatorii, cheltuieli, tensiuni cu rudele, prietenii sau strainatatea

 

De pe 1 redevii preocupat de succesul social si profesional, cariera, imbunatatirea imaginii publice si atingerea obiectivelor tale in viata. Pana pe 6 revezi informatii si regandesti lucrurile, iar intre 6 si 13 poti sa aplici practic o noua viziune. Din 2, pana in ianuarie iti indrepti atentia asupra legaturilor profesionale si cu superiorii, dorintelor de urcare in ierarhie si beneficiilor din statutul social, din reputatie sau dinspre autoritati. In privinta acestora, primele zile iti pot aduce situatii surprinzatoare, pe 16 poti lua decizii durabile, pe 21 poti fi inspirat, dar si cam visator, iar pe 28 iti sunt favorizate schimbarile profunde.

Pana pe 22 inca te mai implici in proiecte de viitor, tranzactii la scara larga, activitati colective si intalniri cu amicii, in grupuri sau organizatii. In prima saptamana, mai ales intre 3 si 6, dar si pe 25, ai grija la accidente, forta distructiva, neglijenta si neclaritate. De fapt, din 13, pentru vreo trei saptamani esti interesat mai mult de cercul de cunostinte, prieteni, colectivitate, actiuni sociale, afaceri de anvergura. Pe 20 o situatie iesita din comun iti poate aduce o oportunitate de deschidere, eliberare sau reforma, iar pe 21 iti sunt favorabile orice lucruri ce tin de intalniri, aflarea si asimilarea informatiilor, acte oficiale, negocieri, drumuri si alergaturi.

Tot in aceasta privinta, a popularitatii, a cercului social si interactiunii cu mase mari de oameni, grupari si asociatii, de la sfarsitul lunii, pana in februarie datorita optimismului si idealismului, poti exagera cu naivitatea, increderea in ceilalti si generozitatea, poti face investitii nefericite sau te poti pierde in proiecte utopice, nerealiste. Incearca sa fii realist si sa verifici totul inainte de a actiona, in special la mijlocul lui ianuarie.

Din 22, o luna esti retras si meditativ, asa ca evita gandurile negative, elimina dependentele si vezi la ce actiuni, relatii, persoane sau obiceiuri nocive poti renunta. Referitor la aceste lucruri si la imbunatatirea psihicului, sfarsitul de an si inceputul lui 2019 iti pot aduce stabilitate, maturitate, evenimente categorice si hotarari cu efect de lunga durata. In plus, incepand din ultimele zile ale lunii, in anul ce vine ai ocazia sa iei decizii inspirate si sa iti pui concret visele in practica.

Din punct de vedere al initiativelor legate de resursele tale, cresterea veniturilor proprii, investitii, imbunatatirea situatiei financiare si a confortului personal, pe 7 poti fi prea senzitiv, credul si idealist, asa ca ai grija la senzatii false, deziluzii, cheltuieli impulsive, nerealiste sau nepractice. Pe 17 insa iti poti folosi cu succes instinctele, credinta, ambitia si vointa.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.