Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător decembrie 2017

Vărsător decembrie 2017

HOROSCOP VARSATOR DECEMBRIE 2017

Atentie la exprimare, secrete, incidente, cheltuieli si calatorii la distanta

 

De pe 1 pana de Craciun iti poate creste popularitatea si sunt posibile castiguri marite din afaceri. Tot pe 1 atentie la exprimare, incidente, graba, nervozitate si dificultati in calatorii. Pe 3 poti avea succes in orice intreprinzi referitor la cariera, reputatie, statutul social, directia profesionala si planul financiar. Pe 3 si pe 10 ai grija insa la tensiuni cu prietenii si blocaje financiare.

In perioada 3 – 23 decembrie ai sansa sa iti revizuiesti felul in care vezi viitorul si socializezi cu prietenii, iar pe 6 chiar poti sa redresezi o situatie mai veche. Incepand cu 9, o luna si jumatate devii hotarat si impulsiv in privinta carierei, in societate si fata de sefi. Pe 10 iti poti reformula planurile de viitor si poti adopta noi conceptii. Pe 13 si 15 ai grija la comunicare defectuoasa cu prietenii, partenerii de afaceri si in colectivitate. Pe 16 poti adera la noi idei si idealuri umanitare.

Dupa trei ani de restrictii si lectii despre prietenie, colectivitate, popularitate, organizatii, afaceri si proiecte de viitor, din 20 decembrie, urmatorii trei ani ai posibilitatea sa devii intelept, matur si responsabil referitor la puterea psihica, deprinderi gresite, dependente, sacrificii si izolare.

Din 21, o luna evita gandurile negative si vezi la ce obiceiuri proaste poti renunta. Si chiar in acea zi poti lua o hotarare in aceasta privinta, cu efect pe termen lung. Tot in 21 iti sunt favorizate beneficiile din afaceri legate de comert, transport sau comunicare, si iti poate creste popularitatea. Din 23, pana in mai 2018 poti face cu succes schimbari drastice legate de cariera, scopurile pe care ti le propui, putere psihica, eliberare de frici si dependente. De pe 25, pentru aproape patru saptamani iti sunt favorizate relatiile si castigurile neoficiale. Tot in 25 ai un moment de maturitate, cinste si moralitate. Pe 28 poti initia actiuni legate de evolutia profesionala si cresterea veniturilor.

Profita de aceasta luna ca sa-ti definesti planurile de viitor, sa initiezi noi prietenii si contacte pe plan social, sa iti clarifici perceptiile si mentalitatea, sa hotarasti ce sacrificii sunt necesare pentru a merge mai departe si la ce obiceiuri ar trebui sa renunti de acum inainte!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.