Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător august 2018

Vărsător august 2018

HOROSCOP VARSATOR AUGUST 2018

Atentie la incidente, secrete, calatorii, tensiuni in cuplu, camin, familie, asociati sau autoritati

 

Pana pe 15, in special in primele doua zile, ai grija la incidente din graba, neatentie, agitatie si impulsivitate, neplaceri in camin sau tensiuni in familie. Oricum, de pe 7 pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de rebel, agitat si inconstant fata de familie, parinti, locurile natale si proprietatile imobiliare, iar de luna ce vine poti aborda un nou stil de a te comporta, infatisa si exprima.

Din 7, o luna iti sunt favorizate relatia cu strainatatea si castigurile din educatie sau actiuni legale. Pe 8, daca gasesti solutii inventive, chiar iti sunt favorizate calatoriile si relatiile la distanta, poti obtine beneficii din farmecul personal, procese si activitati educative, turistice, intelectuale sau spirituale. In schimb pe 10 si pe 26 ai grija la relatiile, actiunile si veniturile confidentiale sau secrete.

Tot ziua de 7 iti poate aduce dificultati legate de colaborari, parteneriate, lucrul cu publicul, reputatie, statutul social si aspiratiile tale. In special pe 9, dar si pe 11 si 28, poti obtine noi informatii si perspective asupra acestor lucruri, insa ai grija la exagerari, excese si supraevaluari. Pana pe 19 inca mai poti revizui mentalitatea si interesele legate de colaborari, asocieri, relatia de cuplu, casnicie, contracte, procese si relatiile directe cu ceilalti.

Din 13 in 27 ai ocazia sa reevaluezi initiativele fata de renuntarea la ceea ce te trage inapoi si imbunatatirea starii psihice, iar incepand cu 23, o luna esti mai ambitios, simti nevoia de control si esti concentrat pe gasirea unor resurse pentru a depasi crizele afective si financiare. Mai mult, in jur de 25-27 august ai sansa de a pune bazele unor actiuni pentru a obtine linistea sufleteasca, prin care sa elimini dependentele, persoanele, activitatile si obiceiurile negative, sa depasesti situatiile critice, sa gasesti noi resurse externe si sa iti acoperi nevoile intime, de baza.

In plus, in jur de 19 poti avea succes pe plan material si profesional, legat de urcarea in ierarhie, cresterea nivelului de trai, imbunatatirea confortului si cresterea veniturilor, iar din 23 pana la sfarsitul lui septembrie, poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la cariera, aspiratiile tale, statutul social, puterea psihica si eliberarea de frici sau tendinte negative.

Profita de aceasta luna pentru a initia noi asocieri si colaborari, noi activitati impreuna cu partenerul, actiuni ce iti pot aduce venituri suplimentare, ca sa gasesti noi moduri de recapatare a linistii sufletesti, si noi cai de a face fata crizelor din ultima perioada!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.