Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător aprilie 2019

Vărsător aprilie 2019

HOROSCOP VARSATOR APRILIE 2019

Tendinte generale: In primele trei saptamani inca te mai preocupa ceea ce se afla in jurul tau, relatia cu anturajul, rudele si prietenii, tranzactii, semnari de acte, educatie, schimburi si miscari de bunuri si idei. Luna Noua din 5 iti aduce ocazia unui nou inceput, insa pe 10 si 13 actiunile ti-ar putea fi limitate cumva datorita unor informatii secrete sau persoane avand motive ascunse. Pe 14 ai putea avea un succes legat de actiuni sociale, colectivitate si popularitate, si ai ocazia sa intelegi mai bine cum sa evoluezi. Chiar daca din 20 nu te mai implici direct, inca vreo trei, patru saptamani, din punct de vedere mental, al intereselor, relatiilor si castigurilor, ramai tot in zona lucrurilor legate de interactiunea cu mediul apropiat, prin tot felul de intalniri, activitati de comunicare si socializare.

Din 20, pentru o luna te preocupa cel mai mult lucrurile legate de activitatile casnice, familie, parinti, locul de origine, camin, locuinta, proprietati imobiliare si acoperirea necesitatilor intime, de baza. In jur de 23 pot avea loc evenimente bruste, neprevazute si iesite din comun, ce pot aduce surprize atat placute, cat si dificile. Atentie la incidente in familie si locuinta.

De pe 10, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului si tendintelor de crestere referitor la cercul de cunostinte, organizatii, asociatii, corporatii, afaceri la scara larga, proiecte de viitor, popularitate si actiuni sociale sau umanitare. Se poate sa aiba loc dificultati, iar succesul si castigul sa fie doar teoretice. Incearca sa-ti ajustezi judecata si principiile.

Poti avea succes in: organizarea finantelor, obtinerea si administrarea veniturilor proprii, investitii, achizitii, posesiuni, cresterea nivelului de trai, acumularea si stabilizarea materiala.

Referitor la mentalitate si comunicare, pe 2 iti sunt favorabile inspiratia, intuitia si gandirea pe baza de simtire, dar ai grija la perceptii gresite, confuzii sau neclaritati. Zilele de 7 si 10 sunt bune pentru planuri si strategii pe termen lung. Pe 12 pot exista dificultati datorate unor noi perspective sau informatii, care insa te pot ajuta sa te adaptezi si sa-ti reevaluezi crezurile.

Din punct de vedere financiar, pe 10 poti avea una din cele mai fascinante zile din an, plina de ocazii de castig si oferte magice, extraordinare, dar ai grija la idealism, inselatorii, amagiri si iluzii. Ziua de 12 este buna pentru decizii stabile si spirit practic, iar 15 pentru descoperiri de resurse si redresari financiare. Pe 16 evita cheltuielile extravagante, fii cumpatat, in limita legii si moralitatii.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea starii psihice, activitati si relatii ascunse, confidentiale, subiecte secrete si renuntarea la sacrificii, tendinte sau persoane nocive. In general pot avea loc evenimente importante care sa schimbe cursul vietii tale, si acum, dar si in mai. Pe de o parte este vorba despre invatarea unor lectii de viata, maturizare si responsabilitate, iar pe de alta parte despre desfiintarea unor obiceiuri, situatii sau relatii, pentru a face loc unora noi. Ambele tendinte, incepand de la sfarsitul lunii, pentru 5 luni iti dau ocazia sa revezi decizii mai vechi, sa intelegi cum sa administrezi mai bine ceea ce ai, sa fixezi anumite scopuri si sa te pregatesti de o reconstructie din temelii.

Atentie la: ultimile zile din luna, cand pot avea loc dezamagiri, confuzii, incidente, scandaluri sau zvonuri legate de lucrurile ce iti fac placere si te fac fericit, persoana iubita, legaturi romantice, copii, arta, creativitate, jocuri de noroc si distractii. La Luna Plina din 19 ai grija la drumuri lungi, calatorii la distanta, relatia cu strainatatea, examene si chestiuni juridice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.