Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător aprilie 2018

Vărsător aprilie 2018

HOROSCOP VARSATOR APRILIE 2018

Atentie la secrete, incidente si dificultati de comunicare

 

In prima zi a lunii ai grija la incidente, neatentie, dificultati de intelegere si de comunicare, iar pe 4, 5, 11 si 25 si la informatii pierdute, omise sau ascunse, si acumulari de tensiuni pe dinauntru.

Pe 2 atentie la frustrari adanci si presiune psihica. Pe 14 poti gasi solutii pentru schimbari necesare referitoare la cariera, aspiratiile tale, statutul social si eliberarea de frici sau tendinte negative. Incepand cu 18 si mai clar din 22, pana in septembrie revin insa teme mai vechi ce tin de sacrificii, renuntari, echilibrul interior, eliminari de persoane, obiceiuri proaste sau dependente, ce te indeamna sa iti reanalizezi atitudinea, sa revezi greselile pe care le-ai facut si sa gasesti modalitati prin care sa recapeti controlul asupra acestor lucruri. Pe 24 si 26 chiar ai ocazia sa iti canalizezi energia si actiunile catre o transformare drastica, iar deciziile din 29 pot avea urmari pe termen lung.

Din 5, pentru doua saptamani iti sunt favorizate relatiile de suflet si cele neoficiale, legaturile cu familia, infrumusetarea locuintei, imbunatatirea psihicului, investitiile si beneficiile din imobiliare, activitati spirituale, religioase sau confidentiale, in special pe 7, 11, 12, 14 si 17. Pe 17 incearca totusi sa nu exagerezi cu activitatile casnice si intime, si nu neglija rolul si statutul tau in societate.

Pana pe 15 inca mai poti sa iti revizuiesti interesele si modul de a socializa, iar de atunci iti revine dorinta de comunicare, iti este mai usor sa te exprimi, sa intri in contact cu oamenii, si inca o luna te preocupa schimburile de bunuri, idei si informatii, relatia cu rudele, anturajul si cei din jur. Pe 18 poti intalni situatii neasteptate in drumurile obisnuite, din partea unei rude sau cuiva apropiat.

De pe 20, pentru o luna te implici mai mult in activitati legate de casa, proprietati imobiliare, familie, parinti si locurile natale. Din 24, aproape o luna iti sunt favorizate relatiile sentimentale, legaturile cu copiii, castigurile din activitati recreative, hobbyuri sau latura artistica.

Profita de aceasta luna ca sa adopti o noua atitudine referitoare la cunoastere, socializare si comunicare, sa interactionezi mai mult cu cei din jurul tau, sa iti imbunatatesti locuinta si sa iti schimbi atitudinea fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.