Home / Horoscop lunar / lunar zodii / Vărsător aprilie 2017

Vărsător aprilie 2017

Atentie la comunicare, perceptii si mentalitati, calatorii la distanta, finante si prieteni

 

Pe 3 incepi sa reevaluezi situatia financiara si atitudinea ta fata de confortul personal. Pe 6 revii la teme mai vechi ce tin de prieteni, afaceri si planuri de viitor. Din 10 incolo iti revizuiesti comportamentul si atitudinea fata de camin, familie si parinti. Din 20 iti reanalizezi si sociabilitatea si felul in care interactionezi cu anturajul. Tot incepand pe 20 poti suferi niste schimbari de perceptii si mentalitati.

Pe 6 este posibil ca ajutorul pe care il dai familiei tale sa presupuna un sacrificiu, o anumita constientizare sau sa provoace chiar o criza. Din 15 starea ta financiara revine la normal. Pe 17 ai oportunitatea sa primesti un ajutor financiar din partea familiei si in acelasi timp sa-ti reorganizezi viitorul asa cum iti doresti. Din 19 devii mai casnic si te implici mai mult in activitati legate de familie, parinti si locurile natale. De pe 21 esti mai predispus catre flirt si distractie. Pe 24 iti revizuiesti atitudinea fata de rudele apropiate, dar si fata de prieteni si colectivitate.

Pe 7 si pe 9 ai grija la comunicare, informatii si conceptii, la drumuri lungi, perceptii si mentalitati. Pe 8 si 21 ai grija la blocaje legate de finante si parteneriate de afaceri. Pe 28 incearca sa fii calm si rabdator cu cei apropiati.

Profita de aceasta luna pentru a adopta o noua atitudine fata de camin, locurile natale, familie si parinti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.