Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 9 – 15 iulie 2018

Vărsător 9 – 15 iulie 2018

HOROSCOP VARSATOR 9 – 15 IULIE 2018

Atentie la incidente, conflicte, tensiuni in public, cu partenerul, superiorii sau colegii

 

Luni inca poti descoperi noi informatii si poti adopta noi viziuni legate de contracte, conflicte, procese, cuplu, partener, asociati, statut social, autoritati, cariera, profesie si aspiratiile tale. In plus, de marti iti sunt din nou favorizate ascensiunea sociala, relatiile profesionale, castigurile din cariera, imbunatatirea reputatiei si a imaginii tale publice.

Tot de marti, o luna esti mai pasional, simti nevoia de apropiere emotionala si fizica, si poti obtine usor resurse ca sa te redresezi afectiv si financiar. Toata saptamana, in special joi si sambata, poti obtine echilibrul pe plan psihic, intim si afectiv. Poti avea parte de surprize placute in intimitate si in privinta familiei sau caminului, poti lua decizii favorabile pentru a elimina ceea ce te trage inapoi si poti gasi noi cai de a-ti implini nevoile sufletesti.

Pana joi ai grija la incidente, tensiuni cu colegii, epuizare fizica sau psihica. Profita de Eclipsa Solara de vineri ca sa adopti o noua atitudine fata de locul de munca, serviciu, obligatiile fata de ceilalti, rutina zilnica, munca fizica si nivelul energiei vitale. Cauta noi solutii pentru a-ti imbunatati regimul de viata, sanatatea, conditiile de munca si trai!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.