Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 9-15 decembrie 2019

Vărsător 9-15 decembrie 2019

HOROSCOP VARSATOR 9 – 15 DECEMBRIE  2019

Saptamana aceasta si urmatoarea iti sunt favorabile actiunile si initiativele legate de atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Ai puterea si capacitatea sa atragi ceea ce iti doresti, sa elimini piedicile si sa te stabilizezi, asa ca ai incredere, pastreaza-ti speranta si urmeaza-ti instinctele.

Incepand de luni mintea iti fuge catre cercul de cunostinte, popularitate, aprecierea si iubirea primita, actiuni umanitare, relatii sociale, colectivitate, organizatii, corporatii, afaceri ample si proiecte de viitor. Pana pe 29 preocuparile si interesele tale se indreapta spre aceste chestiuni, in care deja te implici concret de cateva saptamani. Luna Plina de joi te poate face sa realizezi cat de departe de realitate te-au dus visele si idealurile, iti poate aduce momente de implinire, consolidare sau finalizare, dar si tensiuni sau probleme relationale. Este un moment de corectie in vederea echilibrarii a ceea ce se intampla cu ce ai nevoie in interior.

Tot Luna Plina de joi pune accentul pe dorinta de a iesi in evidenta, recunoasterea meritelor, iubire, legaturi sentimentale, copii, activitati artistice, educative si creative, joaca si distractii. Pot avea loc incheieri de stari sau situatii in vederea inceperii unei noi etape, in principal legate de relatii, afectivitate, bani si beneficii materiale. Vezi ce iti doresti, ce primesti efectiv, ce ar trebui sa faci sau sa schimbi in mod practic.

Totusi, succesul cel mai mare pe care il poti avea in aceasta saptamana, mai ales in jurul zilei de duminica, tine de imbunatatirea psihicului, eliminari de tendinte nocive, spiritualitate, cercetari oculte si psihologice, credinta, intrajutorare, relatii si activitati secrete. Ti se pot ivi ocazii neobisnuite legate de viata intima si casnica, familie, camin si implinirea nevoilor sufletesti. Poti face schimbari neasteptate de directie in aceste privinte, cu efect favorabil pe termen lung. Fii deschis la orice noi oportunitati, proiecte, persoane, situatii si experimente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.