Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 9-15 aprilie 2018

Vărsător 9-15 aprilie 2018

HOROSCOP VARSATOR 9 – 15 APRILIE 2018

Atentie la delasare, secrete, incidente si dificultati de comunicare

 

In primele trei zile ar trebui in continuare sa fii atent la acumulari de tensiuni psihice, informatii pierdute sau secrete, si dificultati de comunicare.

Pana miercuri iti mai sunt inca favorabile relatiile de suflet si cele ascunse, neoficiale, imbunatatirea psihicului, activitatile personale casnice, intime si confidentiale. Pana sambata poti initia actiuni inspirate in aceste directii, iar de marti pana joi poti chiar obtine un ajutor spiritual sau material.

Sambata poti gasi solutii pentru schimbarile necesare referitoare la cariera, imaginea publica, eliminarea unor persoane si tendinte negative. De duminica pana martea ce vine incearca sa gasesti un echilibru intre viata personala si sociala. Tot atunci iti poti imbunatati relatia cu familia, situatia locativa, statutul social si legaturile confidentiale, sufletesti.

De duminica pana miercurea urmatoare poti avea parte de situatii neasteptate in drumurile obisnuite, din partea unei rude sau cuiva apropiat, din anturaj.

Tot de duminica incolo iti revin gandirea alerta, nevoia de socializare si interesul in comunicare, informatii si tranzactii. Profita pentru a interactiona mai mult cu cei apropiati!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.