Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 8 – 14 octombrie 2018

Vărsător 8 – 14 octombrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 8 – 14 OCTOMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, calatorii, camin, familie, autoritati si strainatate

 

Pana vineri ai grija la blocaje in examene, calatorii sau in relatia cu strainatatea, dezvaluiri de secrete, procese si actiuni confidentiale sau secrete.

De miercuri, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de obiectivele pe care ti-ai propus sa le atingi, situatia ta sociala, imaginea publica, reputatia si cariera. Referitor la aceste lucruri, in prima parte a saptamanii poti primi vesti sau poti afla lucruri surprinzatoare, dar de miercuri pana vineri ai sansa de a lua lua decizii practice, de a lansa proiecte sau de a pune bazele unor intelegeri, cu efect pe termen lung. Duminica si luni insa, ar trebui sa eviti sau sa amani intalnirile importante.

Tot in aceeasi directie, in continuare ai ocazia sa reevaluezi relatiile profesionale si cu autoritatile, dar si beneficiile obtinute din cariera, statutul social sau imaginea publica. Pana joi reexamineaza aceste situatii, ca sa impiedici anumite scene in public, iesiri temperamentale, dificultati cu sefii sau autoritatile. Afla exact ce ti-ar placea si te tenteaza, si cum sa atragi ajutorul afectiv si financiar din partea celorlalti.

In plus, Luna Noua de marti te indeamna sa reconsideri legaturile la distanta si relatia cu strainatatea, dar si castigurile din actiuni legale, activitati intelectuale, educatie, turism sau calatorii. Profita de aceasta perioada ca sa clarifici relatii sau situatii, si sa intelegi mai bine ce atitudine ar trebui sa adopti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.