Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 8-14 iulie 2019

Vărsător 8-14 iulie 2019

HOROSCOP VARSATOR 8 – 14 IULIE 2019

In continuare iti indrepti preocuparile atat catre munca si sanatate, cat si spre relatiile personale si contactul direct cu ceilalti.

Saptamana aceasta poti avea parte de transformari majore legate de serviciu, obligatii si responsabilitati, conditiile de munca si trai, eforturi fizice, rutina zilnica, regimul de viata si ingrijirea sanatatii. Poti avea parte de anumite restrictii, provocari, momente de constientizare care sa te trezeasca la realitate, situatii de criza, cel putin pe interior, dar pot aparea si noi oportunitati, perspective, lucruri, persoane, relatii sau proiecte care sa te atraga. Pot exista incheieri de capitole, rupturi sau finalizari, care sunt insa necesare pentru a echilibra ce ai nevoie cu ceea ce trebuie facut. Incearca sa accepti schimbarea de directie si sa mergi pe ceea ce simti in sufletul tau.

De luni, pana pe 19 ai ocazia sa afli informatii, sa reconsideri atitudini, sa revizuiesti mentalitati, preocupari si interese referitoare la cuplu, casnicie, contracte, aplanarea conflictelor, procese, parteneriate, colaborari, lucrul cu publicul. Sunt posibile neintelegeri, tensiuni sau incidente legate de partener, asocieri, uniuni si colaborari, reactii impulsive si evenimente iesite din comun. Incearca sa ramai calm si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.