Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 8-14 aprilie 2019

Vărsător 8-14 aprilie 2019

HOROSCOP VARSATOR 8 – 14 APRILIE 2019

De miercuri, pana in august ai o perioada de reevaluare a progresului, cresterii si viitorului legate de cercul de cunostinte, grupari, organizatii, asociatii, corporatii, afaceri la scara larga, popularitate si actiuni sociale sau umanitare. Pot avea loc dificultati, succesul si castigul pot stagna, dar ai ocazia sa-ti ajustezi judecata si principiile. Saptamana aceasta chiar poate exista necesitatea unei schimbari la nivel de mentalitate, interese, relatii si finante.

Poti avea succes in: ceea ce priveste acumularea si stabilizarea materiala, finantele, resursele, veniturile tale, economia, investitiile, posesiunile, achizitiile, cresterea confortului si nivelului de trai. Informatiile descoperite sau vestile primite acum iti pot oferi noi puncte de vedere, decizii si strategii, o schimbare in modul de abordare si ocazia de a-ti corecta viziunea.

In legatura cu avantajele, beneficiile si castigurile materiale, poti primi oportunitati fascinante, oferte de investitii care te-ar putea stabiliza si reinventa, poti gasi noi moduri de castig folosindu-ti propriile calitati si abilitati. Poti descoperi noi surse de venituri si castiguri, poti primi un ajutor financiar, propuneri de achizitii sau parteneriate profitabile si poti pune bazele unor relatii de afaceri pe termen lung. Anumite proiecte pot parea senzationale, intense si extrem de tentante, insa incearca sa fii realist, practic si cumpatat.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea psihicului, persoane avand interese ascunse, activitati si legaturi confidentiale, credinta, subiecte oculte, secrete, renuntarea la sacrificii, dependente si relatii nocive. Pot avea loc lectii de viata, evenimente importante sau dramatice, insa incearca sa privesti posibilele provocari, blocaje sau situatii de criza ca pe oportunitati de a acumula experienta, de a te maturiza si a recapata controlul asupra situatiilor.

Atentie la: lucrurile ce tin de interactiunea cu mediul apropiat, anturaj, rude, vecini si prieteni, comunicare, socializare, tranzactii, acte de semnat, schimburi, demersuri si aflarea informatiilor. Ai grija la accidente, certuri, tensiuni mentale, scaderea energiei psihice, secrete dezvaluite si conflicte cu cei din jur. Poti intampina rezistenta, te poti simti atacat, pot exista momente de lupta, frustrare, deprimare sau panica, insa toate acestea au rolul de a te face sa te autodepasesti si sa imbratisezi o noua perspectiva. Deschide ochii in special la cercul de cunostinte, grupuri, colectivitate si idei de viitor. Fii intelept si adaptabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.