Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 7-13 ianuarie 2019

Vărsător 7-13 ianuarie 2019

HOROSCOP VARSATOR 7 – 13 IANUARIE 2019

De luni, pentru o luna ai cea mai buna perioada din an pe plan relational si financiar, referitor la popularitate, orice persoane, colaborari sau activitati legate de actiuni sociale si umanitare, colectivitate, asociatii, organizatii, corporatii, proiecte si afaceri de amploare.

Poti avea succes in: intalniri, initiative si actiuni privind relatia cu cei apropiati, aflarea informatiilor, socializare, comunicare, semnarea unor acte, demersuri, schimburi sau comert. Castigurile, reusitele si relatiile iti sunt favorabile in special daca tin de grupuri mari de oameni si tranzactii la scara larga. Fii sincer cu tine insuti si optimist, dar nu exagera.

Concentreaza-te pe: imbunatatirea starii psihice, actiunile si relatiile ascunse, confidentiale, si renuntarea la dependente, obiceiuri sau persoane ce te trag inapoi. In aceste privinte ai sansa sa recapeti controlul si sa faci planuri durabile in timp. Pregateste-te pentru o schimbare si ai mai multa incredere ca visele tale pot deveni realitate.

Atentie la: accidente, dezvaluiri de secrete, insomnie, certuri si tensiuni mentale, tensiuni cu prietenii sau in afaceri, cheltuieli si investitii impulsive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.