Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 6-12 mai 2019

Vărsător 6-12 mai 2019

HOROSCOP VARSATOR 6 – 12 MAI 2019

Incepand de luni, pana pe 21 mintea iti sta mai mult la trecut, amintiri, nevoi sufletesti, viata intima, casa si familie. Ai putea profita de aceasta perioada pentru a-ti indrepta intr-acolo interesele, preocuparile si demersurile. Chiar in primele zile, in special miercuri, poti primi informatii sau vesti neobisnuite, poti gasi noi resurse, poti avea idei inovatoare sau iesite din comun. Acorda atentie, deoarece pot exista situatii neprevazute.

Poti avea succes in: privinta acelorasi lucruri, legate de viata particulara, familie, camin, locuinta, proprietati imobiliare, relatia cu parintii, tara si originile tale. Evenimentele iti pot aduce o schimbare favorabila pe termen lung prin eliminarea unor atasamente si tendinte invechite sau negative. Se poate sa castigi din imobiliare, fie achizitii sau tranzactii, sa faci investitii care sa iti sporeasca siguranta si confortul locuintei, sa ajungi la o multumire sufleteasca datorita renuntarii la anumite obiceiuri, activitati, persoane sau relatii nocive.

Concentreaza-te pe: modul de socializare, relatia cu oamenii apropiati din jurul tau, prieteni, rude, frati si vecini, avantaje si beneficii din comert, schimburi, tranzactii, publicitate, activitati oratorice, jurnalistice, educative, de educatie, comunicare sau transport. Anumite situatii te pot limita, bloca si forta sa faci o schimbare imediata, drastica si profunda, dar in acelasi timp poti avea una din cele mai bune perioade ale anului, atat pe plan relational, cat si financiar, in privinta acestor lucruri. Poti primi noi sanse de castig si oportunitatea de a obtine ce te atrage, iti doresti si ti se potriveste, fie relatie, obiect, activitate sau proiect. Incearca sa dai dovada de adaptabilitate si sa faci alegeri bune pentru viitorul tau. Iti sunt incurajate initiativele de a obtine lucrurile ce iti plac si te fac fericit, de a exprima dorintele si sentimentele, dar si de a iesi in evidenta, asa ca foloseste-ti curajul, insa actioneaza moderat si cumpatat. Totul tine de capacitatea de comunicare, socializare, miscare, schimb si adaptare. Poti avea succes in orice intalniri personale, romantice sau sociale, activitati artistice, colective, sociale sau umanitare, discutii, dezbateri, intelegeri sau inscrisuri.

Atentie la: spirit conflictual in grupari sau organizatii, jocuri de noroc, blocaje in afaceri, tensiuni in iubire, cu copiii, in colectivitate,. Pana miercuri inclusiv fii atent si la chestiuni ce tin de familie, imobiliare, camin sau trecut. Teoretic acolo evenimentele te pot surprinde in mod placut, dar ar fi bine sa ramai conectat la realitate si deschis oricaror posibilitati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.