Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 6 – 12 august 2018

Vărsător 6 – 12 august 2018

HOROSCOP VARSATOR 6 – 12 AUGUST 2018

Atentie la incidente, secrete, lege, examene, calatorii, conflicte in cuplu sau cu autoritatile

 

De marti, pentru o luna iti sunt favorizate relatia cu strainatatea si castigurile din educatie sau actiuni legale. In primele trei zile chiar iti sunt favorizate calatoriile si relatiile la distanta, poti obtine beneficii din farmecul personal, procese si activitati educative, turistice, intelectuale sau spirituale, atat timp cat esti inventiv si abordezi un nou mod de actiune in privinta vietii, evolutiei personale si felului in care te comporti, te infatisezi si te exprimi. De marti pana vineri ai grija insa la relatiile, actiunile si veniturile ascunse, secrete. Incearca sa vezi unde ai gresit pana acum, urmeaza-ti interesul, fii practic, realist si chibzuit.

Tot de marti, pana la sfarsitul anului nu mai esti atat de rebel in familie si fata de parinti, camin sau imobiliare. Lasa intuitia sa te ghideze spre libertatea pe care ti-o doresti.

Totusi, tema saptamanii este sa gasesti o noua atitudine in relatiile personale si sa pui noi baze in casnicie, asocieri, uniuni sau colaborari. Marti, joi si sambata poti avea noi viziuni asupra acestor lucruri, poti fi temperamental in public, poti intampina dificultati legate de partener, asociati, procese, autoritati, cariera si statutul social, asa ca fii cumpatat si evalueaza-ti corect nivelul de putere pe care o ai. Profita de Eclipsa Solara de sambata ca sa gasesti solutii pentru chestiunile legate de conflicte, cuplu, contracte si parteneriate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.