Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 5-11 noiembrie 2018

Vărsător 5-11 noiembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 5 – 11 NOIEMBRIE 2018

Atentie la accidente, agitatie, tensiuni cu apopiatii si dificultati de comunicare

 

Incepand de marti, doua luni incearca sa constientizezi necesitatea unei schimbari de mentalitate, mediu si anturaj. Iar incepand de joi, pentru treisprezece luni norocul, sansa, cresterea si succesul te favorizeaza in orice este legat de cercul de cunostinte, colectivitate, popularitate, organizatii, actiuni sociale, proiecte de viitor si afaceri la scara larga.

De marti pana vineri ai ocazia sa iti schimbi atitudinea referitor la relatia cu strainatatea si castigurile din activitati legale, educatie, turism sau calatorii, mai ales in privinta comportamentului, manifestarii si exprimarii identitatii personale. De sambata, pentru o saptamana poti lua initiative favorabile legate de viata si evolutia proprie.

Luna Noua de miercuri te indeamna spre noi inceputuri legate de cariera, profesie, statutul social, imaginea publica, reputatie, obiectivele sociale si profesionale pe care ti-ai propus sa le atingi. In aceste privinte, in primele zile iti sunt favorizate clarificarile si ai capacitatea sa vezi mai bine realitatea, iar de joi pana duminica poti sa iti impui vointa si ambitia. Profita pentru a face schimbarile dorite!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.