Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 5-11 februarie 2018

Vărsător 5-11 februarie 2018

HOROSCOP VARSATOR 5 – 11 FEBRUARIE 2018

Atentie la excese, comportament si tensiuni cu sefii sau autoritatile

Pana spre sfarsitul saptamanii viitoare poti avea o atitudine nonconformista in toate privintele si poti avea parte de surprize pe plan personal. Miercuri este o zi in care primeaza sentimentele, senzatiile si impulsul fata de o anumita persoana sau o intalnire romantica, iar saptamana urmatoare poti porni in noi directii in ceea ce priveste viata ta, te poti implica in activitati inedite si chiar poti adopta noi mentalitati originale, ingenioase si imprevizibile.

De miercuri pana duminica atentie la excese alimentare, extravaganta si exagerari cu privire la efortul fizic, infatisare, comportament, moralitate, statutul social, imaginea ta personala si publica. Incearca sa fii optimist, increzator, dar moderat si cumpatat.

De duminica, aproape o luna iti poti creste veniturile, iti poti mari confortul si valoarea personala. Profita pentru a-ti creste increderea in tine si a-ti face poftele, pentru a face investitii profitabile si a-ti creste nivelul de trai, dar incearca sa cheltuiesti cu folos!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.