Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 5-11 august 2019

Vărsător 5-11 august 2019

HOROSCOP VARSATOR 5 – 11 AUGUST 2019

Pana duminica inca iti mai sunt avantajate proiecte si activitati ce tin de locul de munca si sanatate. Incearca sa programezi intrevederi, sa initiezi demersuri si intelegeri.

De duminica iti revin norocul, ocaziile de extindere si sansele de crestere referitoare la colectivitate, actiuni si relatii sociale sau umanitare, organizatii, corporatii, afaceri de amploare si viitorul apropiat, insa chiar dinainte poti avea parte de noi oportunitati.

Tot de duminica, pana la sfarsitul lunii esti interesat mai mult de relatiile personale, cuplu, casnicie, contracte, aplanarea conflictelor, procese, colaborari, asocieri, uniuni sau parteneriate. In aceste privinte ai o perioada favorabila intalnirilor, socializarii, negocierilor si obtinerii unor beneficii materiale.

Ca urmare, saptamana aceasta poti avea parte de victorii, castiguri, succes in relatii sau afaceri, in special cele legate de legaturi personale si directe, colaborari, contracte si procese. Poti oficializa parteneriate de afaceri, poti pune bazele unor asocieri sau uniuni de durata, poti castiga dezbateri in public sau poti obtine popularitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.