Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 4-10 noiembrie 2019

Vărsător 4-10 noiembrie 2019

HOROSCOP VARSATOR 4 – 10 NOIEMBRIE  2019

Saptamana aceasta poti depune eforturi mai mari in chestiuni ce tin de progresul personal, perfectionare, redirectionare profesionala, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati spirituale, la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. In primele doua zile pot avea loc dificultati din cauza unor actiuni de dominare sau compromisuri impuse, dar de miercuri pana saptamana ce vine exista sanse pentru negocieri, solutionari favorabile si gasirea unui echilibru. Evita forta insa fii curajos, elimina constrangerile si indrazneste sa lupti pentru drepturile tale.

Lucrurile in care te implici in mod concret sunt legate insa de atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Aici ai ocazia sa gasesti resurse si ajutoare, sa afli noi informatii, sa te trezesti la realitate, sa renunti la limitari, sa-ti recapeti puterea si controlul asupra situatiilor. Accepta ca a venit momentul unor transformari si incepe sa pui lucrurile in miscare pentru a-ti implini sperantele.

Alte arii de interes in care ai oportunitatea sa iti pui planurile in aplicare tin de imbunatatirea psihicului, spiritualitate, credinta, intrajutorare, cercetari secrete, activitati si relatii ascunse, subiecte oculte, sacrificii si renuntari. Ai incredere sa-ti urmezi visele si imbina inspiratia cu spiritul constructiv.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.