Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 4-10 martie 2019

Vărsător 4-10 martie 2019

HOROSCOP VARSATOR 4 – 10 MARTIE 2019

Incepand din 6 martie, pana in 2026 dorinta de reforma, nevoia de eliberare de constrangeri, evenimentele tip supriza si schimbarile bruste iti pot deschide noi directii legate de viata intima, baza de la care pornesti, situatia locativa, camin, familia proprie, parinti, locul de origine, proprietati imobiliare, implinirea sufleteasca si acoperirea nevoilor.

Poti avea succes in: aceste privinte, in special poti consolida relatiile de familie, poti investi in camin pentru a-ti satisface nevoia de intimitate si te poti echilibra psihic si afectiv prin eliminarea obiceiurilor sau persoanelor ce iti fac rau. Deciziile luate acum, de renuntare la sacrificii si tendinte nocive, sunt durabile in timp. Poti lua initiative inspirate, eficiente si profitabile pe plan imobiliar, iar actiunile tale iti pot aduce starea de implinire sufleteasca.

Concentreaza-te si fii atent la: finante, venituri proprii, acumularea si stabilizarea materiala, productivitate, economie, investitii, posesiuni, achizitii, confort personal si nivelul de trai.

De marti pana pe 28 ai ocazia sa revizuiesti mentalitati si interese in aceste privinte, sa afli noi informatii, sa constientizezi anumite lucruri, dar pot exista confuzii, dezamagiri sau deziluzii. La fel, Luna Noua de miercuri poate fi inceputul unei cure de dezintoxicare, te poate ajuta sa reconsideri stari si situatii, iti poate aduce fler si inspiratie, dar si neclaritati.

Din aceste motive, in legatura cu lucrurile mentionate, marti si miercuri pot avea loc evenimente neprevazute, asa ca in prima parte a saptamanii fii atent atat la senzatii si perceptii, cat si la situatiile concrete care se intampla. Acum ai sansa sa intelegi ce tendinte negative ar trebui sa elimini, sa incepi sa faci ordine si sa controlezi lucrurile, atat timp cat iti pastrezi speranta, iti folosesti intuitia si ai incredere in simturile tale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.