Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 4-10 februarie 2019

Vărsător 4-10 februarie 2019

HOROSCOP VARSATOR 4 – 10 FEBRUARIE 2019

De luni incolo, toata luna poti fi mai introvertit, timid sau atras de legaturi secrete, poti fi tentat sa te implici in activitati ascunse si poti simti nevoia sa te eliberezi de anumite persoane nocive. Poti beneficia de un ajutor afectiv sau financiar neasteptat.

Incepand de duminica, pentru doua luni preocuparile, gandurile si interesele tale se concentreaza pe finante, investitii, cresterea veniturilor si nivelului de trai, confortul personal, economie, acumulare si stabilizare financiara. In martie vei avea sansa de a revizui mentalitati, idei, informatii si puncte de vedere.

Poti avea succes in: orice tip de intalniri, discutii, activitati sociale, educative, oratorice si de comunicare, discutii, demersuri, legalizari, inscrisuri, negocieri, schimburi sau tranzactii, in special legate de grupuri mari de oameni, asociatii, corporatii, afaceri sau proiecte de viitor. Poti avea parte de succes, poti fi deosebit de inventiv si genial, iar Luna Noua de luni iti poate aduce noi directii si ocazii favorabile pe plan personal in urmatoarele saptamani.

Concentreaza-te pe: interactiunea cu cei apropiati, comunicare, relatia cu rudele si prietenii, aflarea informatiilor, demersuri, tranzactii, schimburi si miscari de bunuri sau idei. Pot avea loc intalniri provocatoare, situatii sau evenimente neprevazute. Ai puterea sa faci o schimbare de mentalitate si sa gasesti noi moduri de a socializa, insa poti fi instabil sau agresiv. Incearca sa-ti controlezi agitatia, nerabdarea, spiritul conflictual si nevoia de a fi diferit, propune-ti un scop pe care sa-l atingi si cheltuieste-ti energia in mod constructiv.

Atentie la: accidente, dificultati de comunicare, agresivitate, impulsivitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.