Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 30 septembrie-6 octombrie 2019

Vărsător 30 septembrie-6 octombrie 2019

HOROSCOP VARSATOR 30 SEPTEMBRIE – 6 OCTOMBRIE  2019

In continuare lucrurile importante tin de progresul personal, perfectionare, educatie, studii, calatorii, strainatate, relatii si activitati la distanta sau pe internet, procese si chestiuni juridice. Acum pot avea loc provocari si complicatii, dificultati care sa te oblige sa te maturizezi si sa-ti asumi anumite responsabilitati. Incearca sa fii deschis schimbarii cel putin din punct de vedere al relatiilor, castigurilor, lucrurilor, persoanelor sau activitatilor ce te atrag. Poti sa solutionezi amiabil anumite procese si litigii, sa initiezi, sa reinnoiesti sau sa finalizezi relatii la distanta, spirituale, cu strainatatea sau pe internet, sa renegociezi castiguri din activitati intelectuale, educatie sau turism. Iti sunt favorabile reevaluarile, reconsiderarile si fixarea unor scopuri pe termen lung. De vineri, o luna si jumatate aici iti consumi energia si depui cele mai mari eforturi, asa ca iti sunt incurajate actiunile concrete si initiativele legate de studii, perfectionare, aventuri in necunoscut, lege si judecata.

Totusi, incepand de joi preocuparile tale includ si atingerea succesului si obiectivelor, statutul social, imbunatatirea reputatiei si imaginii publice, urcarea in ierarhie, cariera, profesie si relatia cu autoritatile. Interesul in aceste chestiuni iti va fi mentinut pana la inceputul lui decembrie, iar in primele trei saptamani din noiembrie vei avea posibilitatea de a revizui mentalitati si puncte de vedere. Spre sfarsitul saptamanii poti afla informatii secrete, pot avea loc intalniri surprinzatoare, poti gasi noi resurse si poti descoperi noi perspective legate de autoritati, faima, recunoastere publica, succesul social si profesional.

Tot incepand de joi, pana in primavara anului viitor ai calea deschisa unor schimbari profunde ce tin de psihic, activitati, relatii sau subiecte ascunse, spiritualitate, credinta, ocult, intrajutorare, sacrificii, renuntarea la persoane sau obiceiuri nocive.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.