Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 30 iulie – 5 august 2018

Vărsător 30 iulie – 5 august 2018

HOROSCOP VARSATOR 30 IULIE – 5 AUGUST 2018

Atentie la agitatie, incidente, temperament, tensiuni in familie, cuplu sau cu autoritatile

Si saptamana aceasta, mai ales joi, atentie la temperament, comportament si tendinte agresive, incidente din graba, neatentie sau impulsivitate, neplaceri in camin si familie sau legate de proprietati imobiliare.

De vineri pana martea urmatoare, ai grija si la atitudinea in public, fata de partener, asociati, conflicte, procese, autoritati, cariera, profesie si scopurile tale. Optimismul exagerat, excesele si supraevaluarea iti pot crea dificultati. Pentru a putea avea succes incearca sa vezi exact care este nivelul puterii tale, sa fii realist si cumpatat.

Incepand de duminica, pana miercurea ce vine iti sunt favorabile relatia cu strainatatea, beneficiile din intalniri si propriul sarm, din activitati turistice, educative, intelectuale sau spirituale, atat timp cat reusesti sa iti ajustezi modul de actiune, atitudinea si initiativele in privinta vietii si evolutiei personale, a comportamentului, infatisarii si felului in care te exprimi. Profita ca sa gasesti solutii inventive pentru a obtine ce iti doresti!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.