Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 30 aprilie – 6 mai 2018

Vărsător 30 aprilie – 6 mai 2018

HOROSCOP VARSATOR 30 APRILIE – 6 MAI 2018

Atentie la speculatii, jocuri de noroc, secrete, incidente si dificultati de comunicare

De luni pana joi foloseste-ti intuitia pe plan financiar pentru a lua decizii pentru bunastarea ta, confortul personal, familie si camin, dar verifica realitatea si informatiile.

De vineri pana martea urmatoare poti fi tentat de o poveste de dragoste, insa atentie la iluzii si mult idealism. Ai grija si la cheltuieli pe placeri si distractii, incidente, dificultati de intelegere si comunicare, secrete, disconfort psihic si acumulari de tensiuni pe dinauntru.

De la Luna Plina de luni, timp de zece zile poti avea parte de rabufniri fata de sefi, legate de cariera, profesie si statutul social. Ai rabdare, nu fii impulsiv, ramai calm in societate si cauta solutii de mijloc intre nevoile intime si scopurile propuse. In prima parte a saptamanii mai poti lua decizii favorabile pe termen lung ce tin de obtinerea echilibrului psihic si linistii sufletesti. Saptamana viitoare ai sanse sa imbunatatesti atmosfera in familie, locuinta dar si imaginea publica, asa ca incearca sa iei decizii rationale, nu emotionale!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.