Home / Horoscop saptamanal / Vărsător 3 – 9 septembrie 2018

Vărsător 3 – 9 septembrie 2018

HOROSCOP VARSATOR 3 – 9 SEPTEMBRIE 2018

Atentie la incidente, secrete, calatorii, tensiuni in camin, familie sau cu strainatatea

 

Luni inca mai poti imbunatati spiritul de colaborare, relatia de cuplu sau cu strainatatea, castigurile din contracte, asocieri, educatie sau calatorii. Totusi, de marti pana sambata ai grija la blocaje in relatia cu strainatatea, beneficiile din turism si in chestiunile legale. De sambata, pentru doua luni ti se imbunatateste imaginea publica, iti poti crea o anumita faima si pot creste veniturile din cariera. La sfarsitul saptamanii ai grija la surprize si strictete in relatiile profesionale, in public, si in privinta beneficiilor din imaginea publica.

De joi si pana la sfarsitul lunii, in special in urmatoarele doua saptamani, atentie la incidente din graba, neatentie, agitatie si impulsivitate, neplaceri in camin sau tensiuni in familie.

Tot de joi, pana la anul ai din nou capacitatea de a fi responsabil si practic in privinta sacrificiilor, a eliminarii dependentelor, persoanelor si tendintelor negative, iar pana saptamana viitoare ai sansa de a face o schimbare importanta, pentru a avea mai mult succes. Si tot de joi, doar pentru doua saptamani, te preocupa mai mult intimitatea, depasirea crizelor afective si financiare, gasirea de noi resurse si descoperirea informatiilor. Pana vineri poti vedea mai bine realitatea legata de aceste lucruri, si chiar poti gasi noi oportunitati pentru a redobandi linistea sufleteasca. Profita de Luna Noua de duminica pentru a initia actiuni de regenerare si redresare emotionala, si noi planuri financiare!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.